Asuntomessujen pressipäivä


Hei!

Eilen oli todella jännittävä päivä, nimittäin asuntomessutalojen ovet aukesivat medialle ja olikin suuri kunnia olla päivässä mukana blogini kanssa.  Aamu ysiltä istuimme tikkana ravintolateltan pitkien pöytien ääressä, kahvikupposet ja herkulliset kalaleivät noukan alla. Vilkuilin salaa viereisiin pöytiin ja tuttuja blogikasvoja näkyikin ympäri Suomen saapuneen paikalle. Oli mahtavaa tutustua myös mulle uusiin Seinäjokisiin bloggaajiin! 

Kuuntelimme kaupunginjohtajan Jorma Rasinmäen, toimitusjohtajan Harri Tuomaalan sekä projektipäällikön Kirsi Joensuun puheet.
Mua nauratti, kun kaupunginjohtaja kertoi hieman etelä-pohjanmaalaisesta sinnikkyydestä: "Jos ei oo järveä, (Kyrkösjärvi) niin teherään se sitte itte ja tuolle korkeimmalle paikalle ja jos ei oo vuorta (laskettelurinne Jouppilanvuori) niin rakennetaha se vaikka ny sitte tuohon matalimmalle kohoralle."
 No mutta niinhän se on, näin etelä-pohjanmaalaisena on pakko olla ylpeä ja todeta, että komiaa pukkaa, vaikka tavallista yritetähän! Minkäs teet? Tervetuoa siis tänne upeisiin messukoteihin ihailemaan!

Puheheiden jälkeen alkoi vapaa tutustuminen kohteisiin. Ja kyllähän me kierreltiin ja kuvailtiin. Kuoharia ja pientä purtavaa oli tarjolla melkeinpä jokaisessa kohteessa, mutta tyydyin maistelemaan vain niitä herkkuja. Ehkä sekään ei ollut järkevää, mut ku ilman sai!


Laitoin tähän postiin räpsyjä sieltä ja täältä, mutta jokaisessa kuvassa on jotain mistä itsekin tykkään.  Oli aivan mahtava huomata, että värejä on käytetty taas vaihteeksi sisustuksessa.  Pelkäsin astuvani moneen vitivalkoiseen, pelkillä kalleilla desing-kalusteilla sisustettuihin taloihin, mutta ei kuulkaa, näiltä messuilta löytyykin moneen makuun koteja. En nyt just ehdi erittelemään kohteita tämän kummemmin, mutta jos haluatte, teen sen myöhemmin. Todennäköisesti vaikka ette haluakaan,  teen sen silti, koska tahdon itselleni muistiin kuvia :)
Toki lehdistä/blogeista löytyy kuvia sekä infoa paljon!

Seinäjoen asuntomessut täytyy kokea ihan itse paikanpäällä, mm. monessa pihassa sydän otti pari ylimääräistä tahtia upeiden terassirakenteiden vuoksi. Menkää seinäjokiset ihmeessä ihailemaan uutta asuntoaluetta ja koteja siellä., nämä messut ei voisi enää lähemmäs tulla!

En nyt viitti edes sanoa, miten ahdistavaa oli palata omaan, tunkkaiseen, roinalla täytettyyn kämppään :)  HUOH!  Onni on, että pääsen alueelle toisten koteihin vaikka joka päivä korttini kanssa huokailemaan ja kuvailemaan. Ihan varmasti menenkin! Nimittäin usea kohde jäi vieläkin käymättä.

Ois muuten kiva tietää sun lempparikohde, mulla niitä on tällä hetkellä kaksi :)


4 kommenttia

 1. En ole käynyt asuntomessuilla, mutta oli kiva katsella näitä kuvia.
  Osallistu kastehelmi kulhojen(6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivan näköistä, kunhan pääsis itse myös katsomaan. Aikomus ainakin on.
  p.s Käypä lukemassa blogiani, ja liity samalla jäseneksi jos et jo ole.
  Sinun blogisi on lukulistallani.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon messukierroksesta- tänä vuonna jää valitettavasti itseltä väliin joten erityisen paljon nautin nyt näistä postauksista! Jotenkin tuntuu että juuri nämä sun kuvakulmat on niitä joihin itsekin olisin jäänyt kiinni.
  Iloista heinäkuuta sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Tänä vuonna ei tullut käytyä asuntomessuilla :( Ihania kohteita ja sisustusideoita <3 Aurinkoisia kesäpäiviä <3

  VastaaPoista

Kiva kommentti piristää aina <3