Tirkistelyä Asuntomessukohteisiin part 2


Hei!

No niin, vihdoin ehdin selailla napsimiani satoja kuvia läpi ja jäsentelemään talojen tietoja päässäni. Mietin pitkään, miten toteuttausin nämä asuntomessupostaukset, useine kuvineen ja tietoineen vai omien suosikkieni mukaanko vain. Päädyin julkaisemaan kuvia kaikista niistä kohteista, joissa itse kävin/pääsimme käymään. Sekä jätän teille joitain huoneita arvailujen ja vierailun varaan. Ne kuvat kun ei kuitenkaan kerro kaikkea.  Hankala oli myös kuvailla niin, ettei kuvissa näkyisi ihmisiä. Alkumaljat ja tarjoilut saimme kohteen Kimara Katariina-kohteessa 31. Tämä koti on yksi Pohjalaiskortterin punaisista asunnoista. 


Tarjoilujen jälkeen astuin kengät riisuttuani varovasti kurkkimaan kamerani kanssa kotiin, jossa vastaanottamassa olivat talon tulevat asukkaat. Jo ensisilmäykseltä koti vaikutti valoisalta ja todella kodikkaalta. Tiedä sitten tekikö sen vaikutuksen tuo punainen väri vaiko nuo ihanat räsymatot? Tekstiilit kodissa ovat Lennolin ja matot VM Carpetilta. Itse pidän keittiöstä joka on suoraan yhteydessä olohuoneeseen ns. tupakeittiöstä ja tässä kodissa se toteutui myös. Eteisessä oleva hissi yläkertaan on todellista luksusta ja tulevaisuuden huomioimista. Mä niin tiedän, että meidän lapset tykkäisivät tuosta ratkaisusta! Saunan seinä ihastutti, sekä tilava kylppäri myös. Tuli sellainen mökkifiilis. Yläkerta ja parveke tästä kodista löytyy myös, mutta käykäähän itse ne katsomassa...Meidän seuraava kohde oli
As Oy Seinäjoen Tuulikivimylly, joka on moderni luhti/rivitlo. Pääsimme kurkkaamaan kahteen asuntoon, joista toinen on Seinäjoen kaupungin teatterin sisustama. Tämä asunto on sisustettu Lainahöyhenissä-komediamusikaalin päätähdelle, Zazalle.  Pentikin sisustama kohde 22 oli mun mieleen. Ihastuin etenkin lattiaan ja makkarin seinään. Oli ihan pakko koskettaa seinänpintaa, joka paljastui lopulta valokuvatapetiksi.Lakea Oyn kolmen kerrostalon kokonaisuus MÄIHÄ on moderni viisikerroksinen puukerrostalo. Tutustuimme kahteen asuntoon. Sisustuksesta vastaa Maria-Elina Sanjanen, sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosilta. 

Mäihä Lusto on moderni mummola. Kodista löytyy desingnia, käsitöitä sekä vanhoja esineitä. Upea viherseinä toimii tilanjakajana sekä katseenvangitsijana yhdessä Siparilan Graftwood 3D-seinän kanssa.
Mäihä MUUBS

Asunto on nimensä mukaisesti sisustettu tanskalaisen Muubsin tuotteilla. Sisustus on maskuliinen ja hotellimainen ja sopiikin kuvitteelliselle, miespuoliselle keikkalääkärille.  Sisustus myös Sanjasen käsialaa.

Lumiance

Kohde 33 on yksi mun suosikeista. Paikalla oli tuleva omistaja esittelemässä ja kertomassa ratkaisuista talossa.  Mustaa on käytetty reippaasti ja lattiat on mikrosementtiä, josta tuli yllättävän lämmin fiilis. 
Mukavaa vaihtelua siihen ainaiseen valkoisen käyttöön. Keittiön aamiaiskaappi -ihan huippu kiireisten aamujen pelastaja ja ovi suoraan keittiöstä kesäkeittiöön ihastutti. Asunnossa olevat valaisimet on upeita! Huomaa myös isot, lattiaan asti ulottuvat ikkunat ja mikäpä tuota maisemaa onkaan katsellessa...


Yläkertaan on sisutettu tv:n katseluhuone ja myös päämakuuhuone sijaitsee täällä.  Makuuhuoneen yhteydessä on pieni, erillinen huone, jossa on daybed ikkunapaikalla, suoralla näköyhteydellä alakertaan.
Kuvia jäi vielä ainakin yhteen postaukseen, mutta nyt ottamaan koululaiset vastaan todistuksineen. Tiedossa on muutenkin kiva päivä, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)