Pallogrillin uusi elämäTäällä ollaan vielä asuntomessutapahtuman jälkeisissä höyryissä ja kuvat ja talot on päässä vielä ihan sekaisin... Eilen oli niin upea sää, että vietetiin se ulkona, enkä malttanut koneella istua kuvia lajittelemassa. Sen sijaan tuunailin :)
Jokunen viikko sitten pongasin ilmaisen pallogrillin fb:n myyntipalstalta ja jo seuraavana päivänä hurauttelin sitä hakemaan viereiseltä asuntoalueelta. Omistaja harmitteli rikkoutunutta kantta, mutta lohdutin meillä olevan kaasugrilli käytössä ja kerroin tämän grillin päätyvän toiseen käyttötarkoitukseen. Ensimmäisenä mietin rakentavani nyt niin muodissa olevan minimaailman tuohon, mutta nopeasti tajusin, ettei mun aika riittäisi tällä hetkellä  siihen näpertelyyn mitenkään. Ehkä joskus myöhemmin? Valkoinen spraypullo esiin ja musta väri sai väistyä. Kirjoittelin kylkeen vielä tekstinkin, sopii siten paremmin meidän keittiö/hyötypuutarhaan. Istuttelin grilliin nyt yrttejä: persiljaa, timjamia ja basilikaa. Toisaalta tuohon olisi toki sopineet kesäkukatkin,  mutta ehdin istutella kaikki jo omiin purkkeihinsa, enkä jaksanut lähteä ostamaan lisää. Hyvä niin, sillä tuosta tuli tosi kiva! Vaikka pohjassa olikin valmiina muutama reikä, laitoin mullan alle salaojaksi isohkoja kiviä. 
Salaattia kasvaa vanhoissa autonvanteissa jo kolmatta kesää, hyväksi havaittu tuokin. 
Tomaatti pääsi kasvamaan lyhtyyn, peukut pystyyn että saataisiin satoakin siitä... 
Nytkään en malta tämän enempiä istua koneella, vaan menen puutarhaan näpertelemään jotain. Tai vaan löhöilemään ja selailemaan lehtiä!

Mukavaa alkuviikkoa :)