Orthexin uutuusväri !


Sain hetki sitten todella kivan yhteydenoton Othexilta yhteistyön merkeissä ja suostuin ilomielin. Nimittäin meillä on ollut jo pitkään (okei koko talven) ajankohtaista uusia rikkonainen saunakiulu. Tai totta puhuen tuota virkaa on nyt ajanut euron halpis eimitäänmerkkiä-sanko, joita joskus eräs kauppa jakoi ilmaiseksi. On se kumma, ettei noin pientä asiaa ole voinut korjata ja ostaa uutta, vaan kantokahvan uupuessa, painava sanko on taiteiltu lauteille muuten. 
Orthex on varmasti kaikille suomalaisille tuttu yritys ja se valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä muovisia käyttötavaroita mm. saunomiseen, säilytykseen, keittiöön ja lapsille. Itselleni tulee ensimmäisenä tästä merkistä mieleen vauvapunkat, joita meilläkin 2 kpl odottelee tuolla varastossa sen seuraavan sukupolven käyttöönottoa.  


Orthex täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja tätä juhlistetaan mm. kuparinsävyisellä saunamallistolla. Tuotteita on valmistettu Lohjalla vuodesta 1956 saakka ja tänä päivänä Orthex on johtava muovisten kodin käyttötavaroiden valmistaja Pohjoismaissa.
Ihastuin heti tuohon erikoiseen väriin, johon en olekaan muovituotteissa ennen törmännyt. Se sopii hienosti meidän mustaan saunaan. Malliston on suunnitellut Pentagon Desing ja kierrätettävästä materiaalista valmistettuun sarjaan kuuluvat kiulu, vati, sanko ja kauha. 


Kesävarpaita meillä pestään varmasti paljon tuossa vadissa! 
Toinen ongelma on ollut meidän vessanroskis. Täällä alakerran veskissä nimittäin majaili ulospäin tosi desing ja hieno metallinen poljinroskis, mutta todella epäkäytännöllinen sellainen. Liian pieni, eikä se poljinkaan joka kerta toiminut. Plus se kova ääni kun aamuisin hiljaisesti yritit toimia muun perheen heräämättä... Sain valita Orthexilta uuden tilalle ja roskiksen iso koko yllätti positiivisesti. Siis ihan mahtava tuo luukkukin tuossa, senku vaan pudotat vanutupot tuonne. No, pitihän mun sitä vähän tuunata tähtitarralla, mutta eiks ookin kiva! (kauhee kuvata wc-pönttöä blogiin!!!)


No mutta, käykäähän kurkkimassa nettisivuilta lisää heidän tuotteitaan ja inspiroitumassa muutenkin. Siellä on tosi kivoja säilytysratkaisujakin! Turvallisuus, laatu sekä yhdistelmä käytännöllisyyttä ja designia on ominaispiirteitä tälle merkille. Eikä nuo kyllä ole mitenkään kalliita mun mielestä!


*Yhteistyössä ORTHEX*

10 kommenttia

 1. Onpa magee tuo kuparinsävy! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tosi paljon! Ed. sanko oli valkoinen ja niiin halppiken näköinen. Plus tuossa on ihan mahtava toi kahva!

   Poista
 2. WAU! Tuota kuparinväristä ei ihan heti edes uskoisi muoviseksi, näyttää tosi hyvältä!!Meilläkin on pihasaunassa ollut koko talven rikkinäinen nappo, siis miten vaikeaa voi olla ostaa uus??!! Vois olla vähän helpompaa heittää vettäkin kiukaalle, kun vesi ei heti kaatuisi siitä pois...
  Mukavaa viikonloppua teidän suunnalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä näytäkään muoviselta! Nyt vaan hommaamaan uus, mut joo tiedän miten "vaikeeta" on ostaa uus :P

   Kivaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Tyylikästä kuparia, tykkään!
  Kiva tuo veskipaperisäilö :)

  Viikonloppuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös! JA nyt noi on testattu käytössäkin ja hyväksi havaittu :)

   Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Kiva uutuusväri <3 Mukavia lämpöisiä/nautinnollisia saunahetkiä teille <3 Ihana tuo vessapaperirulla säilö, mistä olet sen ostanut?;) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veskirullasäilö on RM ja ostin sen Sapirasta, mutta löytyy muiltakin jälleenmyyjiltä kyllä...

   Kivaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 5. Onpa tyylikäs väri! Meillä myös on uusintaa tiedossa kiuluun ja kauhaan. Noita voisi miettiä.
  Mukavaa illan jatkoa täältä Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti! Pikkujätkä totesi, että onpas hienot pronssiset jutut :P

   Kivaa viikkoa!

   Poista

Kiitos viestistäsi :)