Orthexin uutuusväri !


Sain hetki sitten todella kivan yhteydenoton Othexilta yhteistyön merkeissä ja suostuin ilomielin. Nimittäin meillä on ollut jo pitkään (okei koko talven) ajankohtaista uusia rikkonainen saunakiulu. Tai totta puhuen tuota virkaa on nyt ajanut euron halpis eimitäänmerkkiä-sanko, joita joskus eräs kauppa jakoi ilmaiseksi. On se kumma, ettei noin pientä asiaa ole voinut korjata ja ostaa uutta, vaan kantokahvan uupuessa, painava sanko on taiteiltu lauteille muuten. 
Orthex on varmasti kaikille suomalaisille tuttu yritys ja se valmistaa laadukkaita ja käytännöllisiä muovisia käyttötavaroita mm. saunomiseen, säilytykseen, keittiöön ja lapsille. Itselleni tulee ensimmäisenä tästä merkistä mieleen vauvapunkat, joita meilläkin 2 kpl odottelee tuolla varastossa sen seuraavan sukupolven käyttöönottoa.  


Orthex täyttää tänä vuonna 60 vuotta ja tätä juhlistetaan mm. kuparinsävyisellä saunamallistolla. Tuotteita on valmistettu Lohjalla vuodesta 1956 saakka ja tänä päivänä Orthex on johtava muovisten kodin käyttötavaroiden valmistaja Pohjoismaissa.
Ihastuin heti tuohon erikoiseen väriin, johon en olekaan muovituotteissa ennen törmännyt. Se sopii hienosti meidän mustaan saunaan. Malliston on suunnitellut Pentagon Desing ja kierrätettävästä materiaalista valmistettuun sarjaan kuuluvat kiulu, vati, sanko ja kauha. 


Kesävarpaita meillä pestään varmasti paljon tuossa vadissa! 
Toinen ongelma on ollut meidän vessanroskis. Täällä alakerran veskissä nimittäin majaili ulospäin tosi desing ja hieno metallinen poljinroskis, mutta todella epäkäytännöllinen sellainen. Liian pieni, eikä se poljinkaan joka kerta toiminut. Plus se kova ääni kun aamuisin hiljaisesti yritit toimia muun perheen heräämättä... Sain valita Orthexilta uuden tilalle ja roskiksen iso koko yllätti positiivisesti. Siis ihan mahtava tuo luukkukin tuossa, senku vaan pudotat vanutupot tuonne. No, pitihän mun sitä vähän tuunata tähtitarralla, mutta eiks ookin kiva! (kauhee kuvata wc-pönttöä blogiin!!!)


No mutta, käykäähän kurkkimassa nettisivuilta lisää heidän tuotteitaan ja inspiroitumassa muutenkin. Siellä on tosi kivoja säilytysratkaisujakin! Turvallisuus, laatu sekä yhdistelmä käytännöllisyyttä ja designia on ominaispiirteitä tälle merkille. Eikä nuo kyllä ole mitenkään kalliita mun mielestä!


*Yhteistyössä ORTHEX*