Asuntomessut 2016 Seinäjoki part 1


Pääsin viettämään eilen ihan mahtavan päivän kutsuttuna noin 50 bloggarinaisen kanssa ja kurkistamaan etukäteen osaan asuntomessukohteista.  Seinäjoen asuntomessut on yleisölle avoin 8.7- 7.8  Pruukinrannassa. Asuntomessualue sijaitsee vain 3 km:n päässä keskustasta, Kyrkösjärven rannalla. Luonto on otettu huomioon pihasuunnitelmia tehtäessä ja täältähän löytyy  uimapaikka, veneenlaskupaikka ja jopa periskooppitornikin.
Meidät toivotettiin tervetulleiksi kohteessa 31 Kimara Katariinassa, joka on yksi pohjalaiskorttelin taloista. 


Rakennusliike Sarkoa tarjosi kuohuvat ja Mallaskosken panimoravintolan Sanna polkaisi paikalle jännällä pyörällä... 


Herkulliset ruoat tarjosi Hotelli-Ravintola Alma ja pöydästä löytyi:

Kreikkalainen salaatti
Alman perunasalaatti
Savulohileipä
Häränrintaa vaalealla leivällä, punasipulihilloke
Kasvisrieskarulla

Kotiinviemisiksi saimme mm. Lapuan Kankureiden servetit ja Kuplikan retkiaterimet.


Jälkiruoasta vastasi kauhajokelainen Valkoinen Puu, joka laajensi ja avasi liikkeensä keväällä tänne Seinäjoellekin. Ihan syntisen hyviä kakkuja ja kyllä, maistoin kaikkia kolmea!


Alkumaljojen ja herkuttelun jälkeen oli aika lähteä tutustumaan kohteisiin. Päivä oli erittäin onnistunut ja neljä tuntia hurahti kuin siivillä. Tai itseasiassa meidän ryhmällä meni puoli tuntia ylikin... Näitä postauksia upeista kodeista on tulossa useampikin. Nyt täytyy ajan kanssa kahlata useita satoja kuvia läpi, jospa sieltä löytyisi jokunen onnistunutkin otos. Iso kiitos päivästä upeille naisille tapahtuman takana,  Tiinalle blogiin Siskonpaneelisoppaa sekä Hannalle blogiin Villa Bohemian. Ikimuistoinen päivä! 

Yhteistyössä myös Pro Agria, Keltainen keinutuoli sekä Seinäjoen kaupungin teatteri.

3 kommenttia

  1. Teillä on varmasti ollut kivaa!! Olis kyl tarkoitus tulla päiväseltään käymään asuntomessuilla, kun ei tänä vuonna niin kaukana sijaitse. Siskon mies on töissä siellä, joten ehkä saatan piipahtaa vähän usemminkin. :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs hyvältä, teillä on ollut kyllä varmasti ihana päivä!! ja nuo kakut...NAMS!!!

    VastaaPoista
  3. Huippu päivä saatiin messualueella viettää!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)