Kotopirkot on Seinäjoen Pytinkimessuilla!Heipparallaa!

Täällä keväinen viikko on hurahtanut jännittävissä merkeissä. Loppuviikosta aloiteltiin Kotopirkkojen ihka oman osaston rakentaminen Pytinkimessuille.  Me paikalliset Pirkot tuotiin kaikki jotain omia juttuja, mitä oltiin tuunailtu tai tehty alusta asti itse meidän osastolle. Aihepiiri meille oli suunnattu puutarha/terasipainotteinen ja harmittavan vähän mulla oli tuollaisia juttuja jo valmiiksi tehtynä. Kiireisen aikatauluni vuoksi itse en ehtinyt mitään valmistaakaan, mutta onneksi muut Pirkkoset saivat aikaan vaikka ja mitä! Osastolta löytyy mm. pari ihanaa minimaailmaa, betonista tehtyjä juttuja  ynnä muuta kivaa. Tulkaa ihmeessä kurkkimaan tarkemmin viikonloppuna! 
Laitan blogiin kuvia näistä ihanuuksista sitten messujen jälkeen...


Meiltä tuli sitten nuo tuunaamani öljytynnyrit somisteeksi. Valkoinen versio on viettänyt talven ulkona ja tarrateksti siinä oli jo aikas kärsinyt. En ehtinyt sitäkään uusia. Tuo tynnyri voisikin kotiutua tuosta meidän olkkariin sivupöydäksi noin valkoisena. Muitakin pieniä somisteita toin, niinkuin me kaikki, mutta tulkaa tosiaan tarkemmin katselemaan.


Tänään en itse ehtinyt työpäiväni vuoksi messuilemaan, mutta la & su oon paikalla hengailemassa.  Hanna Sumari oli tänään haastatellut Ideatasku-blogin  Niinan ja olin niin ylpeä miten hyvin se haastis meni hänellä. Ite oisin vähintään ehkä pyörtynyt tai jotain....!?!Tulkaa ihmeessä pyörimään messuille, nyt lauantaina Birre Pörriäinen istuttelee lasten kanssa siemeniä ja toki me muut hengaillaan siinä mukana. Itse asiassa mua kiinnostaa toi juttu, millä Niina duunailee noita istutuspöttejä. Hänellä on siihen joku juttunen. Itse aion nyt ainakin ottaa tuosta selvän ja tehdä itsellekin muutaman pötin mun siemenille. Tuli nimittäin muutama pussi ostettua kun halvalla sai... Tulkaa tekin!

Nähdään huomenna!

6 kommenttia

 1. Harmistus kun en pääse messuille :( Täältä kun on tätä matkaa niin paljon ja on husbandoksen kisaviikonloppu :) Ihanalta näyttää tuo osasto ❤️ Mukavaa messupävää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosi kiva tuo osasto! Oli myös työpajaa ja lapsille amppari :)

   Poista
 2. Näyttääpäs tosi kivalta ja inspiroivalta! Hauskoja nuo öljytynnyrit. Saitko niistä kaiken öljynhajun pois kun sisälläkin oot pitänyt niitä? Kyllä tekis mieli värkkäillä jotain Diy juttuja, mutta mistäs tässä repis aikaa moiseen..vaikka oonkin kotona päivätpitkät niin nää naperot pitää syyhyävät sdiysormet aisoissa.. 😏 Mukavaa kevättä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei nuo haisseet miltään meille tullessa. Mutta tynnyrit olivatkin olleet ulkona rakennustelineinä, joten vettä sain kaataa pois sisältä :) Eipä sitä aikaa oikein täälläkään ole, mutta joskus jotain pientä tulee värkättyä.

   Sinne myös!

   Poista
 3. Kyllä meillä olikin mukavat messut :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)