Järkänvaihtoa makkarissa...

Heippa!

Viime viikonlopun kirppistapahtuma sujui tosi hyvin ja sain aika kivan saldonkin sieltä saaliiksi. Tosin paljon jäi kotiin kannettavaakin, mutta olin siihen varautunutkin. Minä, bloggari, unohdin kamerani kotiin kokonaan tuona viikonloppuna, joten postausta siitä ei ole sen vuoksi kuulunut.
Nyt viikolla en ole ehtinyt yhtään blogini pariin, vaikka poitsulla alkoi kuukauden, siis (KUUKAUDEN!) loma lätkästä tällä viikolla. Keskiviikkona vietettiin ilta 05-joukkueen harkoissa, jotka itse olisin halunnut jo skipata kokonaan, kun oma joukkue on jo lomille lompsinut. No mutta, sain siis eilen ajaa töiden jälkeen autoni ihan katokseen asti, napauttaa ovet lukkoon ja ajatella, että huomenaamulla toi starttaa vasta työmatkalle. Tavallisesti kun on auton saanut töistä kotiuduttua jättää about käyntiin, ja lastata lätkäkamat ja poitsu autoon ja hurauttaa jäähallille illaksi.  NYT on edessä niiiin monta vapaailtaa kotona puuhaillen kaikkea.Siinäpä sitten keittelin itseleni kahvin, josta tein sen kuuluisan bulletproof-version. Sen voimalla kuulkaas touhusin koko illan tuolla yläkerrassa siivoten. 
Tuunattu öljytynnyri pääsi yöpöydäksi ja aika kivalta se tuossa näyttääkin. Eikä mun tarvinnut luopua omasta työpisteestäkään, sekin mahtui tuonne yhteen nurkkaukseen. 

Oon etsinyt/harkinnut ostavani pimentävän verhon tuonne meidän makkariin kesäksi. Vaikka sälekaihdinverho sieltä löytyykin, niin silti ne auringonsäteet aamuisin häiritsevät. Innostuin nyt kääntämään sängyn samalle seinälle kuin ikkunakin tuossa huoneessa on ja uskonkin nyt, että tämän ansiosta saadaan pitkät yöunet viikonloppuisin. Eipäs enää paista nouseva aurinko silmiin. Plus mehän niinku säästettiin tässä selvää rahaa! 
Toki se mies joutui yöllä töistä kotiuduttuaan etsimään vähän tätä uutta sängynpaikkaa...


Tarkoitus on kyllä vaihtaa vielä verhot ikkunalle, sekä muutenkin pientavaroiden sommittelu jäi ihan kesken. Illassa ei ne tunnit siltikään riittäneet. Sain muuten tosi hyvät yöunet tuossa uudessa järkässä, heräsinkin tunti ennen kellonsoittoa, viideltä aamulla. Voiko perjantai paremmin alkaakaan?Mukavaa viikonloppua!