Ykkösbasaari ja joitain kirppislöytöjä


Heippa! Tulin vinkkaamaan uudesta, valtavan isosta kirpputorista, joka avattiin tänne Seinäjoelle alkuvuodesta MiniManin viereen. Myyntipaikkoja Ykkösbasaarilla on nyt hurjat 309! Mä pidin tuolla myyntiä pari ekaa avajaisviikkoa ja sain ihan hurjan hyvän myyntituoton. Käytävät on tilavat ja kirppari on yleisilmeeltään todella siisti. Sekä mikä parasta, lapsille on oma leffahuone, joka mahdollistaa monen äidin rauhassa kiertelyn. Vaikkakin meidän neiti alkaa olla jo siinä iässä, että haluaa itsekin tehdä (vaate)löytöjä, mutta jos kiertely väsyttää niin leffahuoneeseen sitten vaan. JA miksei tuonne voi ohjata väsähtäneet miehetkin...?


YkkösBasaari jatkaa yhteistyötä bloggareiden kanssa. Mun mielestä tämä on hurjan hyvä ja uniikki idea. Itsellenikin on tullut monta blogia tutuksi vasta tämän kautta sekä bloggareiden myötä kirppari saa mainosta.  Olin itse jo lopettamassa muuton jälkeen, ihan vain koska meidän perheen ainainen kiire verotti mun kirppistelyjä. Sekä (muka) myytävän tavaran puutekin ahdisti. Hah. Niinku multa nyt toi ylimääräinen sisustuskama loppuis! Onneksi, oi onneksi Virpi kysäisi vielä uudestaan hetkisen päästä  päätökseni varmuutta ja olen taas innolla mukana! Naisen.Oikeus.Muuttaa.Mieltään.Piste.Ei.Kysymyksiä.

Täyttelen hyllyjä siis ilman ressiä vähintään kerran viikossa, joten menkäähän penkomaan. En ajatellut rikastua tällä, vaan yritän pitää hinnat kohtuullisina. Voin aina välillä linkkailla tuolla omilla FB-sivuilla lisää, millaista tavaraa on hyllyyn menossa ym.


Basaarilta löytyy nyt myös uutta sisustuskamaa ja kempparituotteitakin. Sekä uusi hinnoittelujärjestelmä Kippari-Kalle on tutustumisen jälkeen tosi kätevä systeemi. Voit tehdä hintalappusi valmiiksi netissä, jotka tulostetaan sitten basaarin kassalla sinulle. Myös ns. blankoja tarroja saa tulostella, (niihin tulee valmiina vain paikannumero) mikäli et vielä tiedä kaikkea mitä kirpulle kannat myyntiin.  Mä esimerkiksi näet nyt netistä, milloin mun hyllyssä on tilaa ja mitä on myyty. Ihan huippukätevää!


Pongailuja myyntihyllyistä.

Kävin tänään täyttämässä hyllyjäni ja aikomus oli kuvaillakin siellä blogikirjoitusta varten. No, ei mikään ylläri, että paikan päällä napsaistessani kameran käyntiin, ruudussa luki: lataa akku. Ai miten mahtavaa! Ei mikään yllätys! Joten puhelinkuvilla mennään nyt. 
Itse kotiutin myös jotain pientä pitkästä aikaa. Poitsulle 6 kpl kiekkoja pilkkahintaan ja tytölle raitaneule. Rottinkinen seinäamppeli 20 snt--->ehkä tuunaukseen ja pieni kello, joka löysikin heti paikkansa keittiöstä.Lomaviikko on puolessa välin, mutta miten mahtavat ulkoilusäät onkaan olleet. Ollaan lätkäharkkojen lisäksi luisteltu ja käyty pulkkamäessä.  Yökyläilyjä ja paljon ulkoilua! 
Mies ja kaverinsa matkaavat varhain perjantaiaamuna Frankfurthiin neljäksi päivää katsomaan futista (+kaupunkia). Kivaa kun Jessekin pääsee taas tälle poikien reissulle mukaan. Jouduttiin anomaan vähän vapaata ensi viikoksi pojalle koulusta reissun vuoksi, mutta onneksi sekin järjestyi helposti.  Voiskin nyt jo aloittaa kaikkien pakkailut, niin ei TaaS jää viime tinkaan :)

Psst. tänään tapetoidaan vähän matkaa eteisessä. Se lautatapetti on vaan nii ihana!

*yhteistyössä YkkösBasaari*
10 kommenttia

 1. Pakko seuraavalla Seinäjoen keikalla poiketa tuolla. Viime perjantaina poikkesin vaan junalla ees taas, enkä päässyt pitkällä 40 minuutin visiitilläni aseman kahvilaa pidemmälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kandee poiketa täällä!

   Poista
 2. Mä just kävin maanantaina tuolla pitkästä aikaa :) kyllähän sieltä jotain käteen jäi, kerrankin :)

  VastaaPoista
 3. tuo on kyllä ihan huippu ihana kirppis!!

  VastaaPoista
 4. Iiks mitä ihanuuksia sieltä löytyisikään, harmistus kun täältä on tuonne Seinäjoelle aikamoinen matka, mutta jospa ensi kesänä tekisi sellaisen lomapäivä reissun sinne suunnalle :) Mukavaa maaliskuun alkua ja leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetullooo vaan tänne kesällä! Tuo kirppari on tosi ihana ja muitakin löytyy täältä!

   Poista
 5. Oi mitä ihanuuksia tuolla on... ootko ajatellut koskaan blogikirppistä*toiveikas*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja juuuuu, kyllä olen.....! Jatkoa seuraaa...

   Poista

Kiitos viestistäsi :)