Mun ikioma bloggauspiste


Hei!

Niin alkaa talviloma olla lusittuna, nopeasti se viikko hurahtaa kun on kivaa tekemistä ja menoa. Kotona en ole saanut oikein mitään järkevää aikaiseksi, mutta eipä se haittaa. Ollaan kokkailtu hyvää ruokaa, ulkoiltu ja reissattukin vähän. Mukava palata arkeen ja normirytmiin maanantaina takaisin. Pojat palailevat maanantai-iltana myöhään Frankfurtista ja on kiva saada pikkupoitsukin kotiin.

Napsin tuossa yks ilta viikolla kuvia mun ikiomasta tietsikkapisteestä, jonka kyhäilin makkariin ikkunan alle. Tämä pöytä oli alakerrassa tytön sähköurkujen alla ja nyt tuon pianon kotiuduttua meille, omin tarpeettoman pöydän itselleni. Siihen kuuluva hylly on majaillut varastossa ja nyt sekin pääsi käyttöön takaisin. Ha, mähän sanoin ettei kanata luopua siitäkään vielä!
Tavaroita pöydällä pitää vielä järkkäillä ja jotain juttuja uupuukin vielä, mutta en malttanut olla postaamatta nyt jo. Vaikka mulla onkin nyt selkeä, oma paikka koneelleni, siltikin kirjoittelen tätä  postia olkkarin nurkassa löhöten. Onni on kevyt, helposti siirreltävä läppäri! On kuitenkin kiva, että tärkeät paperit sun muut jutut säilyvät nyt yhdessä paikassa. Ja joka on mun ikioma!Viikolla tapetoitiin pieni pätkä eteisenseinää samalla lautatapetilla mikä on olkkarissa ja nyt vasta näyttää mun silmissä valmiilta. Vihdoinkin! Yritän kuvailla pian sitä teillekin, itse tykkään tosi paljon. Totesin muutes tuossa hetki sitten, että meillä on ihan liikaa näitä kalusteita joka huoneessa. Mutta minkäs luonteellesi teet, mistään kun ei malta luopua... Onneks on iso varasto!

Mukavaa lauantai-iltaa :)

16 kommenttia

 1. Ihana pöytä <3 Kyllä tuon ääressä varmasti viihtyy blogien parissa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pöytä 😍 Mistä se on? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä pöytä on ostettu vuosia sitten jyskistä valkoisena ja maalailin sen sitten mustaksi...

   Poista
 3. Kaunis pöytä 😍 Mistä se on? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä tulikin vastaus, eli jyskin pöytä ja maalailin sen mustaksi.

   Poista
 4. Tosi kiva bloggauspiste :) läppäriä onkin niiin kätsy siirtää mukana. Haluisin jonnekkin muualle jo siirtää tuon työpisteen tuosta nurkasta kun meinaa olla vähän ahdasta(liikaa kalusteita täälläkin ja mistäänhän en luovu!:D) mut yläkertaankaan en haluis aina lähtee koneelle. :P
  Viikon lomat viuhahtaa kyllä niin äkkiä!

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä kätevä siirrellä! Mun on viikolla ihan turha kuvitella rauhassa pääseväni koneelle muuten kuin sit siellä yläkerrassa kun ipsut saan nukkumaan. Joten tämä on just hyvä systeemi meille. Ja aikas harvoin jaksan sitten lasten mentyä nukkumaan, itse istahtaa koneelle selailemaan blogeja. Kyllä se sänky ja hyvä kirja vie voiton :P Mutta tämä on meidän elämää nyt.

   Poista
 5. Ihana bloggailupiste ❤️ Niin kaunis tuo teidän makuuhuone ❤️ Hih hih mun bloggailupiste on tuo lepotuoleista tehty löhöilypaikka ;) Mukavaa sunnuntaita ja iloa arjen aloitukseen loman jälkeen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Mulla on nyt tämä pöytä tullut kovaan käyttöön, mutta onneksi läppäri on helppo kuskata myös alakertaan :)

   Kivaa viikkoa sinne <3

   Poista
 6. Ihana pöytä ja kiva bloggauspiste!
  Kiva tuo matto!
  Mukavaa maanantai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 MAtto on Ellokselta ja tykkään kovasti!

   Kivaa viikonalkua sinne :)

   Poista
 7. On kyllä kaunis pöytä! Ihana kun on joku paikka, jonka voi nimetä bloggauspisteeksi <3 Teidän loma kuulostaa ihanan rennolle, sitähän sen kuuluu ollakkin.

  Aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No on joo ja tärkeät paperit säilyy nyt samassa paikassa, eli noissa laatikoissa :)

   Kivaa viikkoa sinnekin :)

   Poista
 8. Bloggauspaikkojen näkeminen on aina yhtä mielenkiintoista! Kivan näköinen paikka sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä tuossa viihtyisi pitempäänkin, kun vain olisi aikaa :P

   Mukavaa viikkoa :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)