Höyhenistä tuunatua + pääsiäsmunaisiakinHeippa!

Täällä on viime viikko hurahtanut ylitöissä ja kaikki ne jutut mitä suunnittelin tuunailla ja koristella pääsiäiseksi, jouduin unohtamaan. No, ehkä ensi vuonna! Myös pitkäperjantai ja tämä lauantai hurahtivat työn merkeissä. Ei kylläkään kaduta yhtään, tosi nopeasti nämä päivät menivät ja hauskaakin meillä oli. Tilipäivänä on toivottavasti hymy herkässä...
Tänään kun pääsin töistä, halusin jotain pientä tuunailla pääsiäsmielessä. Näin pinterestissä joku aika sitten ihanan kuvan ja nyt tuunailin meillekin vähän vastaavan kynttilähommelin höyhenistä ja lasivaasista. Köytin rautalangalla höyhenet kiertämään tuota maljaa ja aikas kiva tuli. Tykkään näistä nopeista tuunailuista, joihin ei tarvis tehdä mitään esivalmisteluja tms.


Viime viikonloppuna jo puhalleltiin tytön kanssa kananmunia ja hän niitä maalailikin jo perinteisesti vesivärein. Itselleni säästin muutaman munan ja ihan vain kirjoittelin ja piirtelin niihin tussilla. Aika helppoa vai mitä!?Meillä on käynyt mageita noitia tänään virpomassa. Nuo oksat ilahduttivat mua kun tulin iltapäivällä töistä. Kaikki sympatia äideille, jotka ovat lasten kanssa oksia koristelleet!


Mukavaa pääsiäisen aikaa ja muistakaahan siirtää kelloja :)


10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne <3 On ihanaa kun on edes nämä kaksi vapaata tässä :)

   Poista
 2. Niin ihanat kuvat!
  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Ompa kyllä kivannäkösiä tuunailuja sulla! Niin sitä pienillä jutuilla saa heti ''pääsiäistunnelmaa'' :) Kivaa sunnuntaita sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oikeesti meni ihan max 10 min tähän kaikkeen, munien koristeluineen :)

   Kivaa viikkoa sullekin :)

   Poista
 4. Ihania askarteluja <3
  Mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Kivaa viikkoa sinne teillekin, oikein mahtavaa, että on vaihteeksi vajaa työviikko! :P

   Poista
 5. Nyt on pääsiäinen jo mennyt. Eksyin jotakin kautta sun blogiin, muistaakseni eka kertaa. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kivaa kun eksyit tänne! Tuun todellakin vastavierailulle :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)