Työpiste//kuormalavaHeissan!

Täällä on aika kivat fiilikset, nimittäin eka talvilomapäivä on kohta takana ja runsas viikko vielä edessä. Tänään oon vaan relannut ja lueskellut kirjaa lasten ollessa vielä koulussa. Lumityöt hoitelen nyt illansuussa vasta, mikä oli kyllä aikamoinen harkintavirhe. Sain nimittäin sahata autoni kans ees ja taas että pääsin tielle ja ruokakauppaan. Mua ei hirveästi haittaa tuo lumi tai ne työtkään, hyvää reeniä saa ja varoen kun ottaa selän kanssa niin hyvä tulee. Miehelle tehtiin pieni leikkaus tuossa viikolla, joten hän ei näihin hommiin kykene ollenkaan.


Muutama viikko sitten siirrettiin alakerran vierashuoneesta miehen työpiste yläkerran aulaan. Tuossa on muutenkin sellainen tyhjä kolo ja se on ihan sopiva tuohon siihen kakkosduunin paperihommiin ja  laskujen makseluun. Varoituskolmion takana majailee murkkupoitsu :)


Syy työpöydän siirtoon oli tämä pikkuneidille ostettu piano. Me päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen ostamaan digitaalipiano. No niiden kuulokkeiden takia.  Hih, no ei kait! Vaikkakin ne on plussaa. Neiti on jo todella lahjakas soittaja, mutta aina ei siltikään jaksa kuunnella...varsinkaan pianoläksyjen harjoituksia! Sekä tätähän ei tarvitse viritellä koskaan, joten vuosittain saadaan säästöäkin, vai miten se meni? Eniveis, se on ihana!!! Koskettimien päälle saa vedettyä suojan, joten yleisilme on siistikin kun sitä ei soitella.Yläkuvassa vielä sitä alakerran vierashuonetta, jossa tämä kuormalavahyllytyöpiste sijaitsi aikaisemmin. Mä tykkään, että pianon myötä tuli tässäkin muutos parempaan!

Nyt ulos lumitöihin, ennenkuin miehet kotiutuvat jäähallilta :)

Kivaa perjantaita!!

14 kommenttia

 1. Tuo teidän työpiste on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on oikeasti miehen valtakunta, mä just duunailin itselleni oman pisteen makkariin :)

   Poista
 2. Tosi kivasti toteutettu idea! :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tuosta kuormalavahyllystä, enkä vielä malttanut siitä luopua :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää työpiste ja tuo kuormalavahylly on aivan ihana....iiks eikös tuollainen sopisi meillekin ;) Ihana tuo harmaa matto mistä olet sen ostanut: )Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina :) Toi on niin kiva kun saa säilöttyä kaikkea "tarpeellista" :P Tuo matto on hobbyhallista jokunen vuosi sitten tilattu ja livenä väri on enemmänkin beige, mut tykkään!

   Poista
 5. Kiva työpiste ja ihana tuo kuvissa vilahteleva matto!
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tykkään kans tuosta matosta, vaikka onkin ehkä nyt liian romanttinen mun makuuni, joten olkkariin se ei pääse enää... tai never say never :P Ihanaa vikonloppua sinne myös <3

   Poista
 6. Hauska idea ja kiva tuli työpisteestä!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno! Heti aloin miettiä, saisinko meille sovitettua tuollaisen kuormalavan. Hyvää siinä on myös se, että siihen voi naulata ihan surutta nauloja niin paljon kuin haluaa, eikä tarvitse rasittaa seinää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuotahan voi soveltaa muuallekin kuin työpisteeseen, ei ku suunnittelemaan vaan... Nimenomaan, nauloja oon tuohon myös surutta naputellut :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)