Työpiste//kuormalavaHeissan!

Täällä on aika kivat fiilikset, nimittäin eka talvilomapäivä on kohta takana ja runsas viikko vielä edessä. Tänään oon vaan relannut ja lueskellut kirjaa lasten ollessa vielä koulussa. Lumityöt hoitelen nyt illansuussa vasta, mikä oli kyllä aikamoinen harkintavirhe. Sain nimittäin sahata autoni kans ees ja taas että pääsin tielle ja ruokakauppaan. Mua ei hirveästi haittaa tuo lumi tai ne työtkään, hyvää reeniä saa ja varoen kun ottaa selän kanssa niin hyvä tulee. Miehelle tehtiin pieni leikkaus tuossa viikolla, joten hän ei näihin hommiin kykene ollenkaan.


Muutama viikko sitten siirrettiin alakerran vierashuoneesta miehen työpiste yläkerran aulaan. Tuossa on muutenkin sellainen tyhjä kolo ja se on ihan sopiva tuohon siihen kakkosduunin paperihommiin ja  laskujen makseluun. Varoituskolmion takana majailee murkkupoitsu :)


Syy työpöydän siirtoon oli tämä pikkuneidille ostettu piano. Me päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen ostamaan digitaalipiano. No niiden kuulokkeiden takia.  Hih, no ei kait! Vaikkakin ne on plussaa. Neiti on jo todella lahjakas soittaja, mutta aina ei siltikään jaksa kuunnella...varsinkaan pianoläksyjen harjoituksia! Sekä tätähän ei tarvitse viritellä koskaan, joten vuosittain saadaan säästöäkin, vai miten se meni? Eniveis, se on ihana!!! Koskettimien päälle saa vedettyä suojan, joten yleisilme on siistikin kun sitä ei soitella.Yläkuvassa vielä sitä alakerran vierashuonetta, jossa tämä kuormalavahyllytyöpiste sijaitsi aikaisemmin. Mä tykkään, että pianon myötä tuli tässäkin muutos parempaan!

Nyt ulos lumitöihin, ennenkuin miehet kotiutuvat jäähallilta :)

Kivaa perjantaita!!