Oven tuunausta ja pikkuisia ostoksiaMeidän vieras/työhuone sijaitsee alakerrassa ja tuolla on pikkuneidin piano sekä miehen kirja-, levy- ja dvd kokoelmat. Myös miehen vanhin tytär yöpyy tässä huoneessa aina meillä vieraillessaan. Sen vuoksi lasit on olleet peitettynä verholla kaikki vuodet. Jotain yksityisyyttä!  Nyt kun tuo yksi olkkarinseinä tapetoitiin lautatapetilla, ei tuo Ikean kankaasta ommeltu verho sovi tuohon enää yhtään. Monet vuodet se siinä palvelikin.


Mä näin nuo lasit heti mielessäni mustina ja siitä se idea lähti. Ensiksi ajattelin toteuttaa tämän mustalla askartelukartongilla,  josta oisin leikellyt sopivat palat, mutta Halpa-Hallissa törmäsin mustakuvioiseen kaitaliinarullaan ja kiikutin sen kassalle. Onnekseni liinan toinen puoli oli kokomusta ilman kuvioita ja siitä leikkelin palat jotka kiinitin nastojen avulla oven sisäpuolelle. 
No, koska se sisäpuoli jäi aika karun näköiseksi, laitoin verhon takaisin kiinni. Nyt on katseenkestävä molemminpuolin! Mun mielestä tuli tosi kiva, selkeä, sekä hintaakin tälle tuli vain n. 6e. Plus kaitaliinarullasta riitti vielä keittiönpöytäänkin just sopiva pätkä.
Viikolla odotellessa pikkuneitiä taidekoulusta, poikkesin pitkästä aikaa Sapirassa, joka myy mm. Riviera Maisonia. Tänne mulla on lahjakortti ja siihen jäi vieläkin shoppailuvaraa... Kotiutin sieltä tämän kauan himoitsemani kynttilähommelin ja itseasiassa tuotahan voi käyttää myös maljakkona, koska toi kynttilän alla oleva lasi on irrotettava. Mukaan pääsi myös tuo isompi lasipurkki, johon laitoin kahvijauheen säilöön. Mä ostan nykyään luomukahvia ja säilön sen jääkaapissa, mutta kivahan tuo purkki on sielläkin... Tosin sopivan löytyessä kahville, tuo purnukka pääsee esille säilömään jotain muuta.


Greengaten mukit kotiutuivat tänään Mallan Makeista. Tästä liikkeestä lisää myöhemmin!

Nyt yläkertaan vaihtamaan puhtaat lakanat, niin saunan jälkeen on kiva pujahtaa nukkumaan. Kello herättää aamulla aikaisin ja suuntana on Vaasa.

Mukavaa iltaa!


6 kommenttia

 1. Onnistunut tuunaus<3 Ihana myös tuo tapetti ja sängynpäädyn tuunauskin tuli ihasteltua:)
  Mukava blogi kaikenkaikkiaan♥

  VastaaPoista
 2. Mä ihastelin juuri eilen prismassa tuota (tuontyyppistä) lautatapettia anopin kanssa. Kävis meillä kivasti yläkerran huoneen päätyseiniin. Huone on ollut lastenhuoneena ja on edelleenkin, kun miehen lapset ovat meillä. Suurimman osan kuukaudesta huone on sitten ihan tyhjän panttina. Se on minusta aika kurjaa. Jotenkin pitäisi järkeistää tuon huoneen käyttö, mutta miten? Ideoita otetaan vastaan!

  Tuo Mallan Makeat näyttää kuvien perusteella tosi ihanalta puodilta ♥ ja ihania on nuo sinun uudet Greengaten latetkin ♥

  Mukavaa laskiaissunnuntaita Sinulle, Marika ♥

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana tuo tapetti! Minä vietin lauantain rautakaupassa ja kyllä sielläkin oli kaikkia ihanuuksia kotiin...

  VastaaPoista
 4. Hyvä lopputulos tuon oven kanssa :) Nyt istuu molemmin puolin muuhun ilmeeseen. Mallan Makeissa pitäisikin käydä, eikä ole edes kaukana täältä. Ihastellut puotia vaan netin välityksellä.

  Itse myin melkein kaikki Greengatet pois ja ostin tilalle lisää Rivieraa, nyt ehkä hieman potuttaa :D

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia :) hyvältä näyttää ovi nyt molemmin puolin niinkuin tapettikin.
  Mallan puoti on ihana, aika usein tuleekin siellä käytyä kaffilla :)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kivalta näyttää muutoksen jälkeen :) ❤️ Mallan Makeat on ensi kesän reissulistallani ;) Mukavaa maanantaita ❤️

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)