Mallan Makeat -blogitapaaminenPääsin kutsuttuna mukaan kivaan blogitapaamiseen, joka järkättiin Ilmajoella sijaitsevassa Mallan Makeat sisustuskahvilassa. Tässä liikkeessä oon vieraillut jo aiemminkin ihastelemassa ja kartuttamassa vähitellen Greengate-muki valikoimaani. Liike on nyt 3 vuotta vanha ja Malla kertoi meille, että sitä on laajennettukin jo moneekin kertaan. No en mä ihmettele! Tällä hetkellä suurin osa alakertaa onkin siis liikekäytössä.  Te voitte vain kuvitella, miten idyllinen on sisustusliike/kahvila, joka on perustettu vanhaan, isoon puutaloon. He itse asuvat yläkerrassa ja sitä ihanuutta voitte käydä ihmettelemässä TÄÄLLÄ. Tässä liikkeessä voit shoppailun lomassa nauttia kahvia/mehua/limsaa sekä ihania leivonnaisia tai kakkuja, joita Malla valmistaa yhteistyössä miehensä kanssa. Ihailtavaa! Tarjolla on myös sisustuslehtiä lukemiseksi ja lapsille piirrustusjuttuja.
Malla kertoili meille kahvilan tarinaa ja sitä kuunnellessa en voinut kuin huokailla ja ihmetellä miten elämä kuljettaakaan tähtiä paikoilleen. Kun Malla piti meille esitelmää kahvilastaan, hän tervehti jokaisen liikkeensä tulijan, vaikka lause meille olisikin ollut ihan kesken. Ihanan rento ja tervetullut fiilis tuli täällä käydessä.

Tässä kahvilassa törmäsin myös kivaan työkamuuni Satuun ja hänen isoon perheeseensä.  Sadun sanojen mukaan, he ovat ihan kanta-asiakkaita, viikoittain käyvät täällä herkuttelemassa vaihtelevaa tarjontaa.  Malla ja miehensä kun leipaisevat erilaisia kakkuja ja leivonnaisia joka viikko, eli tarjontakin vaihtelee! Mä niiiin karehdin teitä Ilmajokisia, kun on noin ihana paikka siellä!

 Nettisivut löytyvät: Mallan Makeat


Täällä on mukava katkaista viikon kiireet ja tulla vaikkapa vain nauttimaan kakkua ja kahvia. Liike on auki to-la ja osoite on Asematie 18, Ilmajoki. Kannattaa todellakin pysähtyä kauempaakin tulijat!  Mä en pääse tuolta koskaan ilman mitään ostoksia ja nytkin kotiutin muutaman GG-mukin. Ne voitte kurkata ed.postista.
Meidän bloggareiden kesken järjestettiin pieni arvonta ja kuvassa puhelimensa kanssa nöräävä neitimme sai toimia onnettarena. Jopa minä voitin pienen kivan GG:n office paketin! Malla laittoi vielä meidän kaikkien mukaan ihanan GreenGate kassin pienten yllärien kera, kiitos!Viikko alkaakin nyt olla paremmalla puolen ja joku (?) on käynyt sotkemassa meidän kodin. Varsinkin yläkerta on lasten jäljiltä kuin kaatopaikka... Nyt pikasiivousta ja illaksi töihin,

Moikka!

7 kommenttia

 1. Kaunista ja varmasti herkullisia herkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Tuolla on kyllä ihan pakko päästä käymään!!Näyttää niin ihanalta. Ja juurikin sellaiselta paikalta josta ei vaan lähdetä ilman mitään uutta=)

  VastaaPoista
 3. Harmi kun tuo on noin kaukana ja aina kun ajamme siitä ohi, se on jo kiinni :( Olis joskus kiva päästä käväisemään :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen paikka, vois tovi tuolla vierähtää kukkaron nyörit auki :D mun on pitänyt tuonne monta kertaa mennä käymään, mutta toistaseksi on jäänyt kokematta.

  Viikonloppuja :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kahvila <3 Minun ensi kesän listalle on tämä paikka lisätty ja ihan MUST päästä siellä käymään <3 Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 6. Osuisipa tämä joskus matkan varrelle! Oulusta ei ihan vaan lähdetä käväisemään:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)