SängynpäätyDIY

Heippa!

Mites teidän talvinen viikko on sujunut? Mulle alkaa nää pakkaset jo todellakin riittämään ja eka kevätkuvastokin tipahti jo postiluukusta! On tosi kivaa kun pakkasta on se 10 astetta, mutta hyh, pakkoko on heittää mittariin het kolkyt astetta, kysyn vaan... Tänä aamuna olikin ihana ylläri, kun mittari näytti vaan -3, ihanaa!

Pakkaset toi meidän pikkuisille flunssan, mutta ilman kuumetta ollaan selvitty ja pelkkä niistäminen ja se rään määrä vaivaa. Pukeutumiskysymys tämäkin ja väitän, että jos noi ipanat ois tehneet niinku käskin, eli kauluria ja kaulahuivia laitella, niin tältäkin ois säästytty. Harrastuksista pidettiin viime viikko lomaa  ja onkin ollut tosi outoa tämä vapaa-aika näistä hommista.  Tämä näkyy samantien kotona! Monenmoista juttua oon saanut tehtyä. Toisaalta pidän tärkeämpänä näitä lasten monia harrastuksia, kotiahan me ehditään tuunata sitten joskus vanhempinakin.Sain päähäni halun uudistaa meidän sängynpääty ja päivällä töissä pyörittelin montaakin ideaa mielessäni. Tällä hetkellä sängynpäätynähän on Ikean harmaa kerniliina kuormalavoja peittämässä.  Mulla oli töissä se 8 tuntia aikaa mietiskellä monenmoista ideaa päässäni ja sitten kekkasin yhen kivan, nopean ja helpon toteuttaa. Laitoinkin töistä miehelle kotiin viestiä:

 -Onko meillä sellaista niittarikonetta mitä tarvittiin silloin joskus rakennusvaiheessa?

Mies-On

Mies- MIHIN sä sitä tarvit??? Mitä niittaat, kangastako?

-  No ois yks juttu.  No jooo, melkein niinku kangasta... 
OKEI okei tapettia niittaan. Ööö aattelin sitä meidän sängynpäätyä. Etsitkö sen nitojan mulle valmiiksi ja niittejä siihen myös. Sun ei tarvi tehdä mitään muuta.

Mies -Joo.
Elikkäs uudistin meidän sängynpäädyn! Ihanaa kun noi ukot ei kysele sen enempiä :) Tähän juttuun ei oikeesti hurahtanut aikaakaan paljoa, valmiiseen kuormalavoista kyhättyyn kehikon ympärille oli helppo nitoa tapetti ympärille. Tuossahan oli Ikean kerniliina aikaisemmin ja sitä sai olla koko ajan korjailemassa suoraksi, eikä se harmaa värikään siinä miellyttänyt enää. Prismassa käydesäni löysin ihanaa, valkoista lautatapettia ja poimin yhden rullan heti ostoskoriin. Kotona leikkasin sopivia pätkiä rullasta ja aloin niitailun. Ha-haa miten helppoa! Tuli niiiiin kiva ja valoisampi kuin se aikaisempi viritys!!!Itseasiassa tykästyin tuohon tapettiin tämän tuunailun ansiosta niin paljon, että hain muutaman rullan seuraavana päivänä lisää.
Tänään kun miehet kotiutuvat jäähallilta, saan sitä jo sitten seinälle asti! Äh, ja tähän juttuun tosiaan mun täytyy tuo ukkelikin suostutella mukaan apuihin. Tai hitto soikoon, olkoot, mähän vaikka niittaan sen tapetin seinälle jos ei muuten onnistu!
Tässä vielä tekovaiheesta pikainen räpsy:


 Mä meen nyt tyhjäilemään tuota yhtä seinustaa, mihin suunnittelin tapettia laiteltavan...

Kivaa iltaa sinne!
15 kommenttia

 1. Tosi kiva muutos! Ja toi viestikeskustelu miehen kanssa oli ihan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyllä kun on nyt jotenkin raikkaampi yleisilmekin :)

   Poista
 2. Voi kuinka kiva! Pakko varmaan kanssa alkaa säätää lavoista sitä sängynpäätyä, kun ei me muuten saada sitä koskaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se on niin helppo tehdä että eikun hommiin vaan! Kandee pikkasen hioa niitä lautoja, muttei niitä hiki otsalla tarvi hinkata :P

   Poista
 3. ihana idis!! Mihinhän sitä ittte vois "tarvita" tuota tapettia, on aika kivan näköistä=)

  VastaaPoista
 4. Tulipa kiva, sinä se keksitkin aina kaikkea!:)
  Mukavaa lauantai iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kivaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 5. Tuttu tapetti! Olen sitä nähnyt livenä arissakin kodissa ja voisi olla mieluisa vaihtoehto omaankin kotiin, jos meillä joskus jotakin tapetoitaisiin. Mä en kyllä ilman miehen suostumusta vois tapetoida meillä mitään. Meijän mies kun haluaa olla myös mukana sisustamassa ja se kyllä kyselee vähän liikaa....mutta sängynpäädystä tuli kiva, tykkään ♥ Muutenkin teidän makkarissa näyttää tosi kivalta ja siellä on niin paljon kaikkia ihania tekstiileitä ja tavaroita ♥

  Ps. Meilläkin tänään vaan -3 astetta, JES!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana ja kiva kun on sellaista paksumpaa matskuakin eikä mitään paperia. Kumpa meilläkin miestä kiinnostaisi nämä jutut, mutta ei sitten niin yhtään! Jostain kysyn mielipidettä, niin mitään erityistä vastausta ei kyllä tule... :P Kiitos <3

   Poista
 6. Tosi kivan näköistä taas kerran :)
  Ihana tapetti!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Taidan poiketa siellä Vällylässä ihan kohta :)

   Poista
 7. Tapetti ei tullut kyllä ekana mieleen kuvista, on niin aidon näköistä! Hyvä idea sängynpäädyksi. Ihana blogi sulla. :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)