Pullonpohja DIY


Aloin askartelemaan tyhjistä, muovisista vissypulloista, joita meille kertyy viikoittain useita. Makuvissy on vaan niin hyvää janojuomaa... Pari limsapulloakin on mukana, sitä meillä ei oikeastaan juoda kuin joskus viikonloppuisin. Leikkelin pulloista pohjat irti ja neulan sekä siiman avulla pujottelin ne nauhaksi. Cokispullojen muovi olikin paksumpaa ja hieman vaikeammin leikattavaa, mutta onnistui kyllä.Ripustin "kukkanauhat" nyt tuohon terassin oveen, mutta loppusijoituspaikka on kyllä ihan toinen. Sekä tämä tuunailu on vielä ihan kesken, näitä nauhoja on tarkoitus tehdä vielä moooonta lisää sitä mukaa kun saan keräiltyä tyhjiä pulloja. Ajattelin nyt jo kuitenkin esitellä tämän keskeneräisen DIY:n, koska tästä tuli pitkä projekti! Kokeilin palautella leikellyt pullot pullonpalautukseen ja niistähän sai pantin siltikin. HAA! Eli tämähän on vähän ehkä tuplakierrätystä :)


Meillä piti tämäkin viikonloppu olla lätkää, mutta poitsu on pienessä flunssassa ja silloin ei jäälle ole asiaa. Sainkin siis kivasti aikaa touhuta monenlaista juttua kotosalla...
Ehkä huomenna jo kuitenkin päästään harkkoihin ja neitokainen aloittaa myös uuden harrastuksen, nimittäin taitoluistelun! 
Nyt lumitöihin, aurinkokin paistaa.

Mukavaa pakkaspäivää!