Pöydän kääntelyä


Hello!

Sain pitkästä aikaa inspiksen keittiönpöydän kääntämiseen. Kaikista tilavin ratkaisuhan tämä ei ole, mutta siitä viis. Hyvin me tänne mahdutaan, vaikka se noinpäin onkin. Tein hetki sitten Ellokselle tilauksen ja etualalla oleva käytävämatto on sieltä. Kaikkien alennuksien jälkeen tuolle jäi hintaa 13e.  Kokoa matolla on 70x250, eli ei mikään kovin pienikään. Maltoin myös vihdoin kotiuttaa parisängyn helmalakanan ja pussilakanatkin oli ihan pakko klikata koriin hinnan vuoksi. Siis ainahan noita tarvii!!! Kuvailen ne sitten myöhemmin.
Oikeesti tarkoitin tuon maton kodarin lattialle, mutta heitin sen tuohon suoristumaan ja hitsi vie miten kiva se oiskaan tossa.Viikot huristavat hurjaa vauhtia ja kivaa kun mennään kevättä kohti. Tänä aamunakin oli niin keväinen sää, linnut lauloivat, aurinko paistoi ja vesi tippui räystäistä. Kovat pakkaset on muisto vaan ja toivottavasti lopullisesti ohi jo. 
Nyt otan itteeni niskasta kiinni ja houkuttelen (pakotan) tytön siivoilemaan mun kanssa kämppäänsä. Se alkaa nimittäin muistuttaa ihan himohamstraajien huonetta. Oikeesti se on ihan järkyssä kunnossa, kaikki kamat ja vaatteet pitkin poikin lattioita!!! Hikoiluttaa jo etukäteen...
Mukavaa viikonloppua :)