Turkoosi, kevään väri meillä


Joku tuossa turkoosissa viehättää ja aina keväisin. Tuo väri on hiipinyt meille jo useana keväänä, eikä tämäkään vuosi tee näköjään siinä poikkeusta. Väri on jotenkin raikas ja piristävä. Nyt tuo väri on otettu tänä vuonna myös RM:n mallistoon ja olenkin ihaillut kuvia uusista jutuista. (No kaikkee ei mun oo kyllä pakko saada, tyydyn ihailemaan muilla.)

En ookaan hetkeen oikein ehtinyt miettiä mitään sisustusjuttuja, mutta yhtenä päivänä viikolla poikkesin työmatkalla pikaisesti Minimanissa ja päätin kotiuttaa nämä kaksi kivaa sohvatyynyä. No haloo, kympin kappalehintaan kivat tyynyt joissa sisuskin mukana! Nämä tyynyt on totta puhuen kummitelleet mielessä jo ensinäkemältä, mutta en silloin pari kuukautta sitten vielä kuitenkaan malttanut niitä ostaa. Jospa se kevään väri ei tänä vuonna sitten oiskaan toi...? Musta on tullut aikamoinen "jaakaaja" noiden sisustushankintojen suhteen. En haluasi tehdä mitään turhia hankintoja kaappiin enää...
No, luojan kiitos, nyt oli pari tyynyä nyt siellä ainakin jäljellä, kun tämä sama väri-innostus taas nosti päätään :)
Kuvio tyynyissä miellyttää myös tosi paljon, sekä meidän olkkari raikastui samantien laiteltuani noi turkoosit jutut pakoilleen. Aamulla aikaisin ennen lasten heräilyä hipsin alakertaan ja kahvit juotuani aloin sisustelemaan. Pikkupoitsu laskeutui ekana alakertaan, eikä huomannut ollenkaan mitään uutta olkkarissa. Jäbä haki vaan kännynsä olkkarinpöydältä ja lompsi aamupalalalle keittiöön. Mutta kun unikeko tyttönen tuli alas, tuntia myöhemmin, niin eka lause oli: "Koskas tämä on täällä  tapahtunut?" Jes, pikkuinen sisustajanalkuhan ehkä siinä :)
Aloin siinä turkoosi huumassa kaivelemaan kaappeja ja aattelin, että eipäs meiltä nyt muuta taidakaan tuota väriä löytyä, mutta olipas vaan kynttilöitä tullut shoppailtua tuossakin värissä Ikeasta. Hah, mähän niin sanoin silloin, että tarvin näitäkin vielä joskus! Lähimpään Ikeaanhan on meiltä matkaa sellainen 200km, että ihan joka viikkoisia ei noi reissut meille ole. Hyvä jos kerran vuodessa ehditään sinne. Voisko se Iksu siis jo pikkuhiljaa avata ovensa jo tänne Seinäjoelle? Tai Vaasakin kyllä kävisi oikein hyvin!
Mahtavaa kun on viikonloppu ja saa rauhassa touhuilla taas kotona. Mielessä pyörii pitkästä aikaa järkänvaihto olkkarissa, vaikkakin tämä nykyinen taitaa olla meille se mieluisin ja käytännöllisin... Mut se vaihtelu piristäis kyllä.
​Niitä kotihommiakin on viikonvarrella kasaantunut läjäpäin, kun hirveästi en kotona ole ehtinyt olla. Murkkupoitsukin väitti tuossa mulle äsken, ettei sillä ole puhtaita vaatteita ja mua vähäsen nauratti. (okei, meinasin tikahtua) Ei kai niitä olekaan, jos ne likaiset lojuvat siellä kämpän lattialla :D _H-U-O-H_


​Nyt ruokakauppaan, suunnitelmissa ois tehdä jotain herkkuruokaa ja illaksi täytyy myös hommata jotain namia, me aiotaan NIIN pitää leffailta tänään.
Kivaa lauantaita :)

RM-double hurricane

Kävin jokunen viikko sitten Sapirassa pitkästä aikaa ja kotiutin sieltä vessaan wc-papruille tarkoitetun rottinkisen "säilytystornin." Enpäs ole tainnutkaan muistaa sitä kuvailla vielä tänne, mutta korjaan asian pian. No, mieleen jäi kummittelemaan siellä ollut jättisuuri tuplahurrikaani ja pakkohan se oli hakea myöhemmin vielä. Näin nimittäin siitä untakin... Joo tyhmää, tiedän!


Töissä on tämä viikko hujahtanut uuden homman opettelussa ja päivät siellä on vilahtaneet huippunopeasti. Kiirettä riittää kotonakin ja sisustelut ja nettiaika onkin jääneet vähän taka-alalle. Haaveilen ehtiväni huomenna muidenkin blogeihin ja sunnuntaina reissataan taas vaihteeksi.


Uusi hylly & kello


Mun viikonloppu kului kuumeessa ja flunssassa. Jo perjantaina töissä alkoi tuntumaan kuumeen nousu kurkkukivun myötä. Äh! Mä oon todella harvoin kipeä nykyisin, mutta tietty nämäkin harvat sairastelut osuvat aina viikonlopulle. Onneksi oli ihan menovapaa viikkis, joten sai rauhassa lekotella ja sairastaa töllön edessä.  Kolme huraata buranan keksijälle!

 Moikka!
Mun viikonloppu kului kuumeessa ja flunssassa. Jo perjantaina töissä alkoi tuntumaan kuumeen nousu kurkkukivun myötä. Äh! Mä oon todella harvoin kipeä nykyisin, mutta tietty nämäkin harvat sairastelut osuvat aina viikonlopulle. Onneksi oli ihan menovapaa viikkis, joten sai rauhassa lekotella ja sairastaa töllön edessä.  Kolme huraata buranan keksijälle!


Paranemisen merkkejä alkoi olla ilmassa eilen illalla, kun jaksoin jo vähän touhuta kameran ja sisustusjuttujen kanssa. On kyllä mahtavaa olla terveenä taas ja tuntuu että energiaa riittää taas vaikka muille jakaa...


Kirpparilta kotiutin uuden hyllyn kympillä ja kellon 3e. Hylly pääsi kodinhoitohuoneen seinälle. Tuossa oli aikaisemmin sellainen rautalankainen ruskea hylly ja en malttanut porailla uusia ruuvinreikiä laattoihin tuota uutta varten. Virittelin siis rautalangasta sellaisen pidikkeen, no niinkuin joissain tauluissa on. Hyvin pysyy ja mieskin oli tyytyväinen laattojen säästymiseltä :)


 Kello pääsi toiselle seinustalle. Tuossakin oli valmiina ruuvi ja vaikka kello saisikin olla hieman ylempänä, niin säästän laattoja taas. Olkoot noin.
 Tuossa seinustalla säilytellään mm. latureita. Ihan kätevä paikka, kun on pistorasiakin ihan vieressä.
Se yks tuunausjuttu, mitä vilauttelin fb:ssä, on vieläkin ihan vaiheessa. Siinä olikin hieman enemmän töitä kuin kuvittelin ja en oo jaksanut sitä duunata nyt yhtään. Ehkä se siitä pikkuhiljaa valmistuu ja kuvailen sitten tännekin.
Nyt meen keräilemään räkäpaperitollot roskiin ja laitan kämpän putsiin ennen töihin lähtöä.

Kivaa viikkoa! Ja muistahan äänestys ;)