Riviera Maison Cake Stand / paluu keittiöön osa II
On kyllä tosi vaikea repiä jouluista fiilistä tästä synkästä ja sateisesta säästä. Tänään avattiin lasten toimesta ekat luukut joulukalentereista. Jotka on meillä muutes tänäkin vuonna ihan perinteiset suklaakalenterit. Apua miten nopeasti tämä aika valuukaan eteenpäin... Punaiset astiat, ne vähät mitä mulla on, saa piilotella vielä kaapissa. Punainen ei kyllä muutenkaan kuulu niihin mun lempiväreihin, mutta kai taas lasten iloksi sitä jouluksi laittelen esille. Tosin jouluinen sisustus saa odotella sitä jotain "mahtavaa joulu-inspiraatiota", sekä haluan laitteluun sitten rauhan ja varmaan viikonlopun vapaankin... Niin ja lunta!!!


Viime sunnuntaina heräsin aikaisin ennen muuta perhettä ja ehdin sytytellä kynttilöitä, sekä siivoilla keittiössä kaikki tasot.  Herkkuaamupala oli myös tarjolla! Toin tasolle myös pitkästä aikaa tuon RM kolmikerrostarjottimen mukeille, jotka ovat kovassa käytössä päivittäin. Sekä tuossa poltetaan kynttilöitä, jotka näkyvät kivasti myös ohikulkijoille ulos. Sain siivottua myös kodarin pesuainekaapin ja ajattelin mielessäni, että tästäkö alkaa jouluiset kaapinsiivoushommelit, joita ei meillä ole harrastettu enää moneen vuoteen... Mutta kylläpä onkin kiva fiilis, kun nekin kaapit on järkässä ja inventoitu turhat jutut pois. 


Lavoista tehty hyllykkö saa vielä majailla keittiössä ja laittelin siihenkin päälle kynttilähommelit jotka näkyy uloskin. Meidän rakennusvalvoja halusi aikoinaan asentaa nuo ikkunat noin korkealle tasosta katsoen, joten turha mitään kynttelikköä yrittää tuohon edes laitella. Se näyttäisi ihan tyhmältä ulos! Kumpa oisin silloin tajunnut tämänkin asian paremmin...Nyt poitsu tuli koulusta ja kamunsa kanssa, joten mun ajatus katkeaa tähän! Viikonloppuna onkin sitten lapsivapaa tiedossa ja reissua toiseen kaupunkiin, can't wait :) 

Kivaa viikkoa!


6 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää. Tuo cake stand on niin hieno <3 ja lava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia <3 Se on oikea aarre ja niin monikäyttöinenkin!

   Poista
 2. Näyttää hyvältä! Meilläkin menee joulusiivousten kanssa niin että jotain siivotaan paremmin mutta muuten vain normisiivousta :) Kivaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tapana siivota just sauna/pesuhuone/kodari ihan kattoa myöten tiptop jouluksi... Niin tänäkin vuonna teen kyllä... Ihanaa joulunaikaa sinnekin!

   Poista
 3. Mun joulufiilis on myös ihan hukassa, vaikka olen ostellut jo lahjoja ja kuunnellut töissä joululaulujakin. Yhtään ei kyllä tunnu siltä, että kolmen viikon päästä on joulu. Muakaan ei tuo punainen väri nappaa yhtään. Haluaisin mieluummin vain sellaisen talvikoristelun kotiinkin ennemmin kuin mitään joulukoristelua. Kynttilöitä meillä poltellaan jatkuvasti paljon, joten sillä luodaan tunnelmaa joulunakin. Noh, ehkäpä tämä tästä...vaikka ens viikolla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä niin ymmärrän! Mun on pakko vielä tänä vuonna tuota punaista ripotella tänne lasten takia. Joulufiilistä nostaa kummasti tuo lumen sataminen, ehkä pian saadaan meillekin joulutekstiilit esille... Kyllä tää tästä, mulla ei vielä mut jospa sitten ensi viikolla myös :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)