Believe-valopallo / DIY

Heipparallaa!

Kotopirkoissa on menossa joulukalenteripäivät ja jokaisella blogilla on oma päivänsä jolloin esittelemme jouluun liittyviä diy-juttuja yms. Tänään on mun päivä ja tulossa on ainakin yksi linkitys vanhempaa juttua tuonne sivustolle. Käykäähän kurkkimassa! En ole tänä vuonna ehtinyt oikein mitään askarrella/tuunata joulua varten, mutta jotain tuorettakin juttua ehdin valmistella. Joulussa onkin kivointa juuri se odotus ja valmistelu. Pientä jouluinnostusta on siis havaittavissa jo täälläkin, vaikkakin ne punaiset tekstiilit odottelevat vielä varastossa.


Ostin jo kesällä jostain ale-laarista tuollaisen ison muovisen, avattavan pallon. Tarkoitus oli se tuunailla jo aikaisemmin, mutta keksin laitella sinne nyt jouluvalot ja -palloja.  Tämä pallo on siitä kiva, että sisältöä voi muutella ajankohdan mukaan.  Tässäkin ekaksi mietin, miten kiva ois duunailla tuonne jokin käpy/havu/tonttu/lumi- juttu, mutta oikaisin sittenkin aidan alta ja laitoin valmiina olevia joulupalloja sisään.  Kesällä tuonne voi pudotella vaikka simpukoita!Tekstin halusin tähän tietenkin myös tuunailla ja se valmistui teippaamalla tekstimalli pallon sisäpuolelle ja valkoisella maalitussilla kirjoittelin niinkin omaperäisen sanan kuin believe.  No ei nyt tullut muutakaan mieleen! Sisälle sujautin joulupalloja ja patterikäyttöisen valosarjan. Tähän tuunailuun meni ehkä jotain vartti aikaa. 

Tykkään tosi paljon näistä nopeista tuunailuista, kun sitä ylimääräistä aikaa ei nykyään oikein ole. Katsellessa näitä omia pikatuunailuja tulee hyvä mieli, kun tiedän tehneeni nopeasti/edullisesti jotain omaa silmää miellyttävää. 


Laitoin tuon ihanan, ison palleroisen roikkumaan keittiöön ja liesituulettimen päällä on se patterihässäkkä, mistä saa valot napsautettua päälle/pois. Täällä alkoi just sataa lunta! Nyt vähän pikasiivoiluja ja lasten kamojen pakkailua mummolaviikonloppua varten.

Moikka!

3 kommenttia

 1. Ihana palleroinen ja kiva kun voi kesälläkin hyödyntää <3
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On monikäytöinen palleroinen :)

   Kivaa viikonloppua sinne <3

   Poista
 2. Aivan mahtava idea, varsinkin tuo teksti! Nyt täytyy metsästää ennen ensi joulua tuollaisia palloja! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)