Itsetehdyn koristetakan kuvia + käpyjä


Heissan!

Pitkään odotettu viikonloppu alkoi vihdoin ja melkoisen laiska päivä onkin takana.  Mukavia nää tämmöiset vaihteeksi! Poitsu vetelee tuplaharkkoja jäähallissa kahden eri ikäryhmän kanssa ja laittelenkin tästä kohta saunan päälle väsynyttä pikkumiestä varten. On se kova, 3h luistinten päällä! Itse en kävelisi niillä jaloilla varmaan viikkoon metriäkään...
Kuvailin eilen illalla tuota yläkerran aulassa sijaitsevaa, itsetehtyä ja -suunniteltua koristetakkaa. Harvoin tuossa tuleekaan kynttilöitä polteltua, tuikkuja joskus. Kävyistä ja rautalangasta askartelin tuollaisen käpynauhan ja ripustelin sen tuohon roikkumaan. Ruokakauppareissulta ostin myös lumispraytä, ihan vaan kotona todetakseni, että mullahan onkin purkki tuota jo jemmassa. En ehtinyt vielä käpyjä suhauttelemaan ja voihan tuota moneen muuhunkin tarkoitukseen käyttää, joten ei turha ostos ollenkaan -eihän? Tuota, mihin muuhun tarkoitukseen tuota voiskaan käyttää, oisko ideoita??!


Koristetakka on siis miehen nikkaroima, mun selittäessä ohjeita selän takana. Vanhempia posteja takasta voit kurkkia TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Samat koivuhalot on edelleen takassa, mut ne on niin kivat, että saa vielä ollakin. Tähtivalosarja on myös ripustettuna tuonne sisälle, mutta siinä on niin heikko valo, että vaihdan sen vielä jossain vaiheessa. 
Mua ei jouluta vielä yhtään. Siis EI yhtään! Punaiset kynttilät asettelin silti tuohon, mutta eipä niitä tarvi tuossa katellakaan kuin ohikulkiessa. Jotenkin vaan tänä vuonna rasittaa jokavuotinen hössötys, joka alkaa kaupoissa aina vain ennenmin ja ennemmin. Parin päivän takia monen kuukauden hehkutus. Ja minä oon vieläpä jouluihminen... Tulkoon koristeet meille vasta joskus aikaisintaan muutaman viikon päästä, oispa silloin jo lunta!Tehtiin päivällä pikainen reissu paikalliseen H&M myymälään tytsin kanssa, koska hänellä oli joku *pakkosaadavaate* siellä. Onpa muuten hienoa seistä sovituskopin ulkopuolella kun neiti pikkuvanhanen tiuskii verhon takana mulle. Ja tottakai kauhea jono mun takana... Vaateita saatiin kuitenkin shoppailtua ja niitä neito nyt tuolla innoissaan sovittelee :)

Nyt se sauna ja jotain pientä purtavaa miekkosille.

Kivaa lauantaita!