Isänpäivän ja höpöhöö


Haudihou :) 

Tulin pikaisesti vinkkamaan helposta ja nopeatekoisesta kakusta, jonka valmistin isänpäiväaamuksi. Ja oli se kuulkaa ihan hyvääkin! Ohje TÄÄLTÄ . Lapset olivat valmistaneet kivoja kortteja ja Sini oli maalannut taidekoulussa taulunkin iskälle. Aamukaffeet nautittuamme pakkasimme auton ja ajelimme Närpiöön Jessen jääkiekkopeleihin. Siellähän hurahti ihan koko päivä, kotona oltiin ilta puoli ysiltä vasta ja siitäpä suoraan nukkumaan iltapalapöydän jälkeen laiteltiin ipanat. Jännät pelit, jotka molemmat päätyivät lopulta tasalukemiin... Toisesta pelistä meidän pieni maalivahti sai henkilökohtaisen palkinnon, joka lämmitti eniten ehkä meidän aikuisten mieltä. Poitsu ei sitä pitänyt oikein minään, tai ei ainakaan meille sitä näyttänyt... Mutta onhan se nyt mukava saada tunnustusta ahkerasta ja taidokkaasta suorituksesta!


Kakku ei huomispäivää nähnyt, vaan se tuhottiin samantien. Pinnalle sulattelin minttusuklaasuklaalevyn ja vetelin siitä raidat pintaan. Lopuksi ripottelin marianne- ja minttusuklaarakeita päälle. Joita molempia muutes jäi tuonne pusseihinkin vähäsen jäljelle. Todellakin niiin tuohoan ne tänään, maanantai selätyksen kunniaksi, kunhan saan noi ipsut sänkyihinsä!Tänään olikin jännä päivä töiden jälkeen, kun kuskailin poitsun vanhempien poikien harkkoihin moseksi. Jäin katsomaan harkat ja vitsi vie, on se vaan taitava jäbä! Uskomatonta, miten nuo 04 ja 05 on jo niin suurikokoisiakin, pukukopissakin musta tuntui, että laitan pojan nyt suden suuhun. Mutta noin vaan tuli kipakoita torjuntoja ja harkkojen päätyttyä oli mukava kuulla joltain poitsulta kehut hyvistä torjunnoista. (Sori lätkäjutut, mut tätä tää ny on)
 Nyt iltapalan kehittelyyn, lapset sadun jälkeen unille ja tadaa, itselle aikaa siihen asti ku uni yllättää. Oisko puoli tuntia, max tunti?!?
Mukavaa viikkoa sinne, kuullaan toivottavasti pian

4 kommenttia

 1. Niiin hyvän näköinen kakku,nams! Meidän poitsu pelaa jalkkista ja se sai myös kesällä pari parhaan pelaajan palkintoa, tais meilläkin olla äitille kovempi juttu=) Mut ihanaahan se on, että lapselle on löytynyt hyvä harrastus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakku oli marengeista huolimatta tosi ilmava, eikä ollenkaan liian makea, ihme kyllä! Teen toistekin :) Kyllä, on kivaa kun on löytynyt mieluinen harrastus ja kyllä mä sanon, että vaikkei poitsu sitä näytäkään, niin tykkää palkinnoista. On se kuitenkin osoitus onnistuneesta suorituksesta :)

   Poista
 2. Herkullinen kakku, nam <3 Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli oikeesti hyvää, eikä liian makeaa, josta en edes pidä :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista

Kiitos viestistäsi :)