Lilaa olkkariin!

Vaalea lila on kyllä yksi lemppariväreistäni ja melkeinpä poikkeuksetta sitä löytyy joka syksy meidän olkkarista. Makkarin järkänvaihdoksen ansiosta vaihdoin sinne valkoiset ikkunaverhot ja nää hempeän lilat tulivat sieltä alakertaan. Ihanan halpaa sisustamista! Myös sohvat kääntyivät olkkarissa toiseen järjestykseen. Todella pienellä saa kivasti vaihtelua ja tulipas taas jotenkin kotoisempaakin. Minähän en täällä mitään isompia kääntele tai siirtele tällä selällä, mutta onneksi on innokkaita  apulaisia...Huh, kylläpäs näyttää kuvissa sekavalta, vaikka livenä ei kyllä sitä vaikutelmaa saa. Tai minä ainakaan... Tyynyt on taas vähän niin ja näin, joku lapsista ehti jo tuossa pyörähtää istumassa kun silmä vältti. Meillä ei nyt niin tarkkaa oo kyllä muutenkaan, ei tässä missään museossa asuta :) Näitä kuvia kun katselee, niin huomaan monta juttua, jotka vaatiikin muutosta vielä. En kuitenkaan jaksa ottaa uusia kuvia siirtelyn jälkeen, vaan näillä mennään nyt.Kamalan kylmiä aamuja on ollut tällä viikolla ja ihan sääliksi on käynyt lapsia, joiden on täytynyt polkaista pyörillä kouluun. Vaikkakaan he itse eivät ole asiasta valittaneet, ihme kyllä. Kerrankin oli hyötyä siitä, etten viitsinyt lämpöisiä/talvikamppeita säilöä ulkovarastoon asti. Keväällä karsin ja valkkailin ne ja eteisen ison kaapiston ylähyllyille mahtuikin suurin osa näistä kamppeista. Kenkiä täytyy vielä hommata ja joku kakkospuku tytölle. Haalari ei kuulemma tule enää kysymykseenkään...! 


"Paulin pallovalot" eli La Case de cousin Paul-valot rikkoutuivat melko pian viime (vai edellis?) talvena oston jälkeen. Vitsi mitä laatua! Nypin palloista rikkinäisen valojohdon pois ja uuden valosarjan asentamis inspiraatiota odotellessa, laittelin pallot tuohon vaasiin. Sopii väreihinkin:)


Edit* En tiedä miks, mutta tykkään ihan hurjasti tuosta Ikean matosta! Jotenkin se on niin erityyliä kuin muu sisustus tässä huoneessa... Kokokin on hulppea 200 x 300 cm, just hyvä meille.

Nyt ulos kävelylle, sää on mitä mainioin! Aurinko paistaa, eikä niin kovin kylmäkään enää.

Kivaa perjantaita!