Lauantaina...


Olipa mukava heräillä rauhassa tänään lauantaiaamuun. Selän vuoksikaan en heräillyt yöllä kuin yhden kerran, mutta heti sain unen päästä kiinni. Eli kyllä levätty on! Mies oli häipynyt aikaisin aamulla pikkujätkän kanssa autoilemaan Poria kohti ja tarkoituksena Ässät-HPK matsi. Nappasivatpa matkaan mukaan vielä miehen veljen ja voin uskoa, että kiva reissu on ollutkin.Meidän kotiinjääneiden suunnitelmissa oli shoppailu ja eritoten murkulle vaatetta. Aamu ilman herätystä on jo ihan luxusta, mutta vieläpä koko päivä ilman aikatauluja on ihan sanoinkuvaamaton tunne! Aamupalan jälkeen lähdettiin kaupungille ja tarkoituksena oli löytää tytölle toppahousut. No ne löytyikin nopeesti, väri kun piti kuulemma(!) olla musta. Kiva pipokin löytyi lisäksi ja napattiin Lassien toppahousut mukaan. Seuraavaksi suunnattiin ostelemaan murkkupoitsulle vaatetta. Jack and Jones oli sitten se määränpää. Voi miten mahtava myyjä siellä olikaan, niin oikeassa ammatissa. Löydettiin hänen avullaan supernopeesti pojalle farkut.  Hurjan kalliita on kyllä noi farkut nykyään, 80e housuista on ehkä aika paljon?! No, eniveis, pari hupparia tarttui mukaan myös tuolta reissulta pojalle. On todella harvinaista ylipäänsä saada tuo murkkulainen shoppailukierrokselle, joten menkööt nyt tämä rahanmeno.

Shoppailun jälkeen mentiin syömään paikalliseen Piikkiin, joka on siis RAXin tapainen ravintola, missä saat syödä pitsaa yms niin paljon kuin haluat. Ja syötiinhän me. Ajattelin itse maanantaina aloitella (taas) sen uuden elämän, joten söin myös ihan huolella... Huoh! 
Nyt täällä kirjoitellessani iltamyöhällä odottelen miehiä kotiin reissulta ja sunnuntaiaamuna heräillään kotona koko perhe. Uusi aamu, uudet jutut ;)Mun blogi on muutes ehdolla myös tuolla äänestyksessä. Ois niiiiin kiva, jos viitsisit käydä sitä äänestämässä! Linkki äänestykseen löytyy tuosta oikealta blogin sivupalkista, ylhäältä.

Tai tästä äänestykseen!


Hurjaa olla mukana noin upeiden blogien mukana!!! Hui! Jos siis tykkäät mun jutuista/tuunailuista, niin käyhän ihmeessä äänestämässä blogiani. 
Nyt toivottelen kivaa viikonlopun jatkoa!