KotopirkotAi mikä ihmeen Kotopirkot? No, tuore Facebook-sivusto, jonne me tuunarit linkitellään kivoja tuunausideoita teidän luettaviksi...

Olin todella otettu kun sain s.postiini viestiä Miialta ja mua pyydettiin Kotopirkkojen FB-ryhmään julkaisemaan omia tuunauksiani. Voihan vitsi, miten kiva idea perustaa tällainen ryhmä ja uskomatonta kun saan olla siinä mukana. En empinyt hetkeäkään. Tuunauksia ei nyt hirveästi ole viime aikoina multa ilmestynyt, arkisen kiireen vuoksi, mutta onneksi tuonne voi nyt aluksi linkitellä nuo vanhatkin tuunailut esille. Selatessa noita vanhoja kuvia ja postauksiani, huomasin, että onhan noita jokunen valmistunutkin!
Varmasti DIY-juttuja tulee multa jatkossa uusiakin, mihinkäs sitä karvoistaan pääsisi... Tykkään todella paljon itse tekemisestä ja pongailen ideoita sieltä ja täältä. Netistä lähinnä. Joskus välähtää myös omassa päässä joku kiva idea! On ilo jakaa ne kaikki Kotopirkoissa. Meitä on mukana 20 mukavaa tuunaajabloggaria, joten monenmoisia ideoita löytyy varmasti moneen makuun. 

Kotopirkkoja voit seurata Facebookissa TÄÄLLÄ ja Bloggerissa TÄÄLLÄ. Kannattaa siis tykkäillä meidän sivuista facessa tai liittyä lukijaksi bloggerissa, niin saat tuoreimmat jutut ja ideat. 


Tänään Kotopirkoissa on mun esittelypäivä
Täällä tuunailee ja sisustelee kaksivuorotyötä tekevä onnellinen tavisduunari. Uusperheemme asustelee Seinäjoella ja perheeseemme kuuluvat mun 16-vuotias murkkupoitsu ja miehen 19-vuotias tytär. Meidän yhteiset pikkuiset ovat 7-v tyttö ja 9-v poika. Lasten harrastukset vievät ison osan nykyään vapaa-ajasta ja poukkoilemme piano- taide- ja jääkiekkoharrastusten aikataulujen mukaisesti. Viikot täyttyvätkin monenmoisesta lasten ja aikuisten omistakin menoista tällä hetkellä ja asioita on ihan pakko priorisoida, joten aika usein tulee tingittyä omista vapaa-ajan jutuista. Tykkään itsetekemisestä, joka liittyy lähinnä sisustukseen. Askartelu ei niinkään ole sen mun juttu. Tai siihen ei tällä hetkellä ole aikaa...
Linkittelen nyt pitkin päivää DIY-juttujani tuonne Kotopirkkojen sivuille, mutta niitä voi kurkkia myös blogini sivupalkista löytyvistä tunnisteista. 
Mun juttuja voi seurailla myös blogin omilla FB-sivuilla, jonne tuleekin päiviteltyä juttua aika paljon useimmin kun itse blogiin.
Päivän mittaan Kotopirkkojen sivuille ilmestyy muutama tuunauslinkitys mun toimesta. Toivottavasti viihdytte meidän pirkkojen parissa :)

Mukavaa päivää!

4 kommenttia

 1. Ihan mahtavaa olla osana samaa porukkaa!

  VastaaPoista
 2. Tää Kotopirkot on niin hyvä idea että jos saisin jostain peukku merkin laitettua niin laittaisin niitä tähän pari...Ihanaa kun näkee ideoita ja inspiraatiota saa toisten kauniista blogeista ja niissä olevista kuvista <3 Huippu juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin kiva idea, ei tosin mun idea lainkaan... Tuonne sivuille tulee varmasti kaikkia kivoja ideoita omaan kotiin! Nyt on menossa blogien esittelypäivät:)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)