DIY-juttu keittiönpöydälle :)


Mikä ihana sää ja auringonpaiste onkaan tänään ollut! Raahauduin iltapäivällä selkäni kanssa pienelle kävelylenkille ja sieltä sain mielettömän inspiraation omankin pihan siivoiluun. Harmi vaan, etten vielä siihen pysty. Mutta oli oikein mukava ihailla muiden siivottuja pihoja rauhassa käveleskellen ja kotiuduttuani pyörin omassakin puutarhassa hetkisen. Siellä silmiini osui ulkoammeeseen tehty puinen teline saipuoille yms ja kannoin sen sisälle ja laitoin keittiönpöydälle. Tämä hökötys on helppo kasailla muutamasta puupalikasta, laudasta ja ruuvailla kiinni toisiinsa.


Tavallisesti en tykkää pitää hirveästi turhaa roinaa pöydällä, mutta katotaan nyt kauanko tuo saa olla paikallaan. En malta odottaa iltaa, että saan sytytellä kynttilät siihen!  Tosin tuossahan vois näyttää ihan kivoilta suola/pippurisirottimetkin yms. Kattiloiden kuumuttakin kestää varmasti ihan ok. Meidän pöytähän on onneksi melkoisen kokoinen, pituuttakin on noin 175cm, että kyllä siihen tuokin hökötys vois mahtua olemaan (miehenkin puolesta siis...) Eikö niin?
Mun iltaan tänään kuuluu rentoa oleilua vaan. Eilen kokeilin tuolla jumppapallolla pelleillä olkkarissa, mutta huomenna saan onneksi kunnolliset ohjeet selän hoitoon. Murkku alkoi aamupäivällä vaihtamaan kämpässään järkkää, enkä taida uskaltaa mennä katsomaan missä kunnossa se on. Tosin se puuhailee siellä vieläkin innokkaasti, joten varmasti on pian valmistakin jo. Joku ihmeen karsimisjuttu sille tuli, vaatteensakin se meni läpi kaikki!!!


Pitkästä aikaa ostin uusimman Ihana-lehden ja DIY- jutut pyörivätkin päässä nyt. Vielä kun saisin inspiraation lähteä toteutusasteelle. Kirjastosta lainasin viime viikolla Sophie Kinsellan englanninkielisen kirjan ja puoleen väliin sitä päästyäni, huomaan lukemisen vieraalla kielelläkin olevan ihan helppoa. Tosin sanasto tuossa kirjassa ei oo mitään tiedettä...


Illaksi aion majoittautua sohvannurkkaan, niin ja sytytellä ne kynttilät tuohon pöydälle kasattuun viritelmään. Lasten syyslomakin alkaa olla puolessa välissä, nopeesti tää on taas mennytkin. 

Eipä mulla muuta, kivaa iltaa :)