Perjantain juttuja :)


Heissan!

Viikko on taas pulkassa ja melko kiireinen sellainen olikin. Tämä perjantai onkin ainut päivä kun ei mun tarvinnut töiden jälkeen lähteä minnekään. Tämän yllä olevan kuvan nappasin tarkoituksena laitella se tuonne blogini fb-sivuille, mut sitten ajattelin, että mitä hittoa... Ei ole aikaa päivitellä varsinaista blogsua, niin laitanpas kuvan sittenkin tänne. Blogissani on tosi hiljaista puolin ja toisin ja sekin välillä laittaa miettimään tämän homman tulevaisuutta kyllä... Toisaalta näitä juttuja on kiva selailla aina joskus taaksepäin ja paljon kivoja muistojakin tulee mieleen!Eilen me vietettiin 9-vuotis hääpäivää. Joo, unohdin koko juhlapäivän ihan täysin! Töistä kotiuduttuani oli kiire hakea poika lätkäkasseineen kyytiin ja nopeasti ajella Kurikkaan matseihin, ennenkuin kiekko tippuu jäähän. Ois kai se kiva jos meidän maalissa ois maalivahti ehtinyt paikalle torjumaan laukauksia :) Me muutes voitettiin ylivoimaisesti molemmat matsit, vaikka leikkiähän tuo on vielä.
Kotona keittiönpöydällä mua odotti kukat, se mies muisti... No, ens vuonna juhlitaan sitten tasalukua. oiskohan kiva joku reissu tuohon kohtaan?


Tänään meidän työpäivä oli 2 tuntia lyhyempi ja osoitimme hallituksen pakkosanelulle mieltämme tällä vajaalla työpäivällä. 
Nyt on kynttilöitä sytytelty sekä takkatuli lämmittää. Sauna on ihan just valmis ja saan loppuperheenkin sinne mukaan, kunhan tuo lätkämatsi tv:stä loppuu...
Huomenna lupaan hoitaa kaikki typerät rästihommat, mitkä on takaraivossa kolkutelleet koko viikon!!! (tai en päiväs kaikkee ehdi, mut jos edes puolet?)

Kivaa viikonloppua!4 kommenttia

  1. Ihania kuvia oot räpsinyt <3 Näissä on aina tunnelmaa ja just sitä oikeeta fiilistä <3 Paljon onnea hääpäivän johdosta ja ihania rakkauden täyttämiä vuosia eteenpäin, etteköhän te lähde johonkin reissuun sitten ensi vuonna juhlimaan pyöreitä ;) Leppoisan letkeää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Suunnittelun alla on reissu, mut noi ukkelit meinaavat karata ekaksi Saksaan keväällä! Pööööh :P

      Poista

Kiitos viestistäsi :)