Mille Monaco syksy olkkarissa

Heipparallaa!

Ihanaa kun on vielä näin lämmintä, vaikka onkin syyskuu jo! Kouluaamuisin ihmetellään sumuista maisemaa joka muutaman tunnin päästä muuttuu parinkymmenen asteen "helteeksi" Voiko mahtavempaa säätä tässä vaiheessa toivoakaan? On myös mukava hiljalleen laitella puutarhaa talvikuntoon auringonpaisteessa ja lyhythihaisessa paidassa... Hain tänään jo ekat kanervatkin kaupasta ja tuntuu jotenkin hölmöltä istutella niitä, kun takapiha lämpömittari näyttää yli 20 astetta :D


Syksyistä sisustusta oon suunnitellut ja aattelin etten nyt sen kummemmin mitään uutta kotiin ostele.  Kait tässä joutuu varautumaan johonkin yleislakkoon tai sisällissotaan?! :P  Tähän hallituksen uudistusjuttuun en edes halua nyt paneutua sen kummemmin, kuin että johan ottaa todella paljon päähän mm. kaupan- ja hoitotyöalan puolesta. Ei tämä vaan voi mennä näin?!?


Riviera Maisonin kirpparin fb-huutokaupasta ostin  muutama viikko sitten  tuon kauan ihailemani RM Mille Monaco-tilkkupeiton. Todellakin oisin huutanut tuota ihanuutta vaikka aamuun asti ja nytkin hinta nousi kolminumeroiseksi. Mielestäni sain sen silti ihan ok hintaan, uudet peitot kun tältä merkiltä maksavat tooosi paljon, eikä nyt hetkeen ole ollut valikoimissa mitään *must have ihanalla kuosilla olevaa-peitettä*  Rivieralta. Tämä malli on siis jo poistunut myynnistä ja ns. harvinainen?!


Peiton kotiutumisen jälkeen iski ihan kauhea tyynykriisi. Eihän mulla ole mitään kivoja tyynyjä tuohon sohvalle nyt. Se kriisi sai ratkaisun aika nopeasti samaiselta fb-sivulta. Nimittäin TiiaKM laittoi viestiä, että hänellä olisi tuohon sarjaan kuuluvat tyynynpäälliset ja hän malttoi ne mulle myydä. Jo muutaman päivän kuluttua hain uudet päälliset postista ja tytön kanssa yhdessä niitä ihasteltiin. Nappiostos! Ihan huippu ryhmä tuo!!!


Nyt syksyn tullen kaivelen vanhat turkispeitot esiin, sekä kynttilöitä ripotellaan sinne ja tänne. Siinä saa olla meidän syksyinen sisustus.  Mulla on hukassa se syksyinen sisustusinspiraatio, mitä monet bloggarit nyt hehkuttavat. Voisko sitä tännekin vähän lähetellä? :DMies + kaverinsa ajelevat huomenna Jessen kanssa Jyväskylään lätkämatsiin ja me tytöt jäädään kotiin. Vai jäädäänkö sittenkään...?!!!

Kivaa, aurinkoista viikonloppua teille!!!