Tervetuloa arki!

Niin mahtavaa kuin onkin jäädä pitkän työputken jälkeen kuukauden kesälomalle ja reissailla siellä ja täällä, niin kylläpä on mukava vaan palata tavis arkeen. Mulla on nyt eka työviikko takana ja voi miten mukava se olikaan. Saan ihan toisella lailla kotonakin viikolla tehtyä kaikkea (myös niitä kotitöitä) kun on pientä painetta niskassa. Tai ehkä enemmänkin niitä aikatauluja. Lomalla sitä jotenkin "lösähtää" tietäen, että kyllä mä voin tuon huomennakin tehdä...Tai ylihuomenna...
Nyt kalenteri on täyttynyt jo syyskuun loppuun asti kaikista menoista ja muistettavista jutuista! Joka päivälle on jotain, et nyt ei enää löysäillä.
Koulut on lapsilla alkaneet mukavasti ja meillä on todella reipas ekaluokkalainen tyttö. Hän on osannut lukea jo keväästä lähtien ja jännäsin, että vaikeuttaako se ekaluokkaa, mutta enpä usko sittenkään.  On myös mukavaa, että toinen meistä aikuisista on aamuisin kotona lähettämässä lapset kouluun ja iltapäivisin ottamassa heidät vastaan. Ei tarvis turhia ressailla, vaikkakin koulumatkat mua pelottaa ainavain. Uutisista kun on saanut nyt lukea lyhyen ajan sisällä muutaman lapsen suojatieturmasta. Yks päivä viikolla ajattelin kävellä tyttöstä vastaan, kun hän pääsi koulusta, niin arvatkaa vaan mikä oli hänen reaktionsa?  "Missä vaiheessa mä annoin sulle luvan tulla vastaan? No kun nyt siinä oot, nii kanna mun reppu!"  Jep. Tätä virhettä en tee toiste.


Perjantaiaamuna innostuin siivoilemaan alakerrankin niin perusteellisesti, että pesin jopa lattiat ja pyyhin keittiönkaappien ovet.  Plus vessan pesin perusteelisesti sekä järkkäilin kaapit ja laatikot siellä. Ja ai nii, pesinpäs myös ikkunat alakerrasta viikolla. Tuo ikkunahomma on niin inhokki, enkä edes tiedä miksi! Mulla on kuitenkin käytössä se  Kärcherin kone, mikä tekee melkein kaiken mun puolesta, paitsi sen käden heilautuksen... Seuraavana on sitten vuorossa yläkerran lasipinnat. 


Jyskistä löytyi muutamalla eurolla paketti kivannäköisiä keittiöliinoja. Paketissa niitä oli 4 kpl isoja liinoja ja se kustansi jotain pari euroa. Nuo on ehkä niin isoja, että leikkaan jatkossa puoliksi, mutta kiva ja mieluinen kuosi niissä on.

Viime yön täällä oli pikkupoitsulla yökamu ja he heräilivät jo aikaisin aamulla (vaikka valvoivat myöhään kahteentoista!!!) pelailemaan pleikkaa.  Siihen ääneen heräsin sitten itsekin ja aamupalan heille tarjottuani sain innon vaihtaa puhtaat petivaatteet. On ihanaa sujahtaa noihin pellavaisiin tänä iltana saunan jälkeen. Kello 13:00 poitsun pitikin olla jo naapurikaupungissa lenkillä lämmittelemässä päivän jääkiekkomatseja varten.  Ruokana meillä olikin siis lätkäpastaa :) 
Hurja, miten jännää olikaan seurata kesän jälkeen ihan oikeaa peliä, tavisharkkojen asemesta. Ylpeä sain olla poitsusta, nollapeli ja toisestakin tuli voitto. (meillä siis maalivahtina pelaa)

Nämä viikonloputkin tuntuvat nyt loman jälkeen taas ihan normaaleilta. Aika kivaa!

Rentouttavaa lauantai-iltaa!

Muista ARVONTANI!!!

8 kommenttia

 1. Lomalla on mukavaa mutta minäkin tykkään arjen tuomasta aikataulusta ja järjestyksestä ❤️ Ihania kuvia kodistanne, tuo teidän sängynpääty on ihana ❤️ Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt parin työviikon jälkee tuntuu kuin ei oisi lomalla ollutkaan :P
   Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Minä tykkään siitä tunteesta kun lomarötväilyjen, vaikka kuinka kiva loma olisikin, palataan arkeen ja elämä saa rytmiä ja ryhtiä. Täällä on kanssa ollut pieniä yövieraita, sekin kuuluu jotenkin arki-viikonloppuihin. :)
  Leppoisaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, mä tarvin sen rytmin arkeen. Kyllä tavisduunarin osa vaan on kiva :P Nettiin en hirveesti oo viikolla ehtinyt, mutta loppuviikosta taas hellittää hieman!

   Mukavaa loppuviikkoa sinne!

   Poista
 3. Kyllä se vaan on niin, että vasta arki tuo tullessaan ne ihanat viikonloput;) minustakin on ollut mukava palata arkirytmiin. Kuukausi normirytinää on nyt takana ja kivaahan tämä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Arki on parasta! Mukavaa tuohua ja menoa on mulla ollut nyt kaks viikkoa kohta ja vuoden paras vuodenaika käsillä, niin mikäs tässä :)

   Poista
 4. Kyllä arki vaan on :) niin paljon enemmän saa kaikkea aikaseksi.
  Mukavaa syksyistä loppuviikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä! Uskomatonta miten laiska olinkaan lomalla :P

   Sinne myös! Ollaan taas yhteyksis :P

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3