Tekstipeitto olkkariin


Tänään saateltuani ekaluokkalaisen kouluun, me lähdettiin miehen kanssa kirpparikierrokselle. Kirpulta löytyi tosi kivoja vaatteita tytölle ja kierreltyämme Seinäjoen kirpparit, todettiin, että parhaat vaatteet löytyy kyllä Ykkösbasaarista. Sekä vaihtuvuus on siellä suuri! Ärsyttää useilla kirpuilla nuo vuosikausia olleet samat pöydät, joissa samat kamat ja vaatteet ovat esillä. Pitääkin nyt yrittää useammin käydä tuolla Basaarissa ja etenkin sitä mun omaa bloggaajahyllyä täyttämässä... Jostain ois jo pakko maltaa luopuakin, että uusia juttuja malttaisi ostaa ja ennenkaikkea, et niitä mahtuisi esille! Ykkösbasaarissa on jo joku aika sitten palautettu normihyllyvälitkin takaisin, niin on helppo kulkea ja katsella tavaroita!No, samalla reissulla poikkesin pikaisesti myös Jyskissä ja sieltä kotiutin lisää henkareita makkarissa roikkuvaan heinäseiväsvaatetankoon, (joku on ostanut uusia rettuja itselleen pitkästä aikaa...) sekä ylikivan tekstipeitton ja tyynysetin.  Tämä peittohan on tarkoitettu ihan nukkumispeitteeksi, mutta mun mielestä se on niin kivan näköinen, että saa jäädä ainakin hetkeksi olkkariin. En mä tohon malta mitään pussilakanaa ainakaan laittaa, sekä syksyn viileyden iltaisin hiipiessä, siihen on kiva käpertyä katsomaan telkkua.

Peitossa on kahdenlainen väritys. Toinen puoli on valkopohjainen ja toinen musta. Hintaakin tällä setillä oli vaan 20e!!! Mun mielestä melkein puoli-ilmainen :) 
Ekaluokka tytöllä on lähtenyt tosi hienosti käyntiin. Toisaalta tätä en epäillytkään yhtään. Ekan päivän jälkeen ei olisi enää saanut saatella kouluun, saatikka koulupihasta ei todellakaan saisi hakea koulupäivän päätyttyä. Kielloista huolimatta oon vienyt tytön vielä aamuisin ja iltapäivällä norkoillut odottelemassa vähän kauempana. Kolmasluokkailainen poitsu lähtee aamuisin kouluun ainakin varttia ennemmin kuin me ja  iltapäivällä se tulee kiertoreitin kautta kotiin, ettei tarvis meidän kans kulkea. (Lapset käyvät siis samaa koulua.) Näinkö aikaisin jo aletaan häpeemään omia vanhempia? En kyllä itse muista tuota vaihetta ollenkaan! Jossain vaiheessa mun haaveissa oli, miten he aamuisin syövät aamupalan ja yhsessä tuumin lähtevät kouluu. Tuo haave ropisi jo ekana päivänä, ei tuu tapahtumaan.

Meidän koulumatka on onneksi kyllä melkoisen turvallinen, oikeastaan yksi vähän vilkkaampi tienylitys matkan varrella. Matkaa kouluun molemmilla on jotain alle kilometri ja suurin osa siitä kivaa metsäreittiä.  
Ehkä jo ensi viikolla pystyn päästämään tyttelin yksikseen... Koulunkäynti on neidin mielestä kivaa ja edellisenä iltana pitää tarkkaan miettiä ja laitella seuraavan päivän vaatteet valmiiksi.  Meillä aikuisilla on vielä ensi viikko lomaa ja kyllä tuntuu, että tässä ois lomailtu jo kauemminkin. Voi olla kyllä, että tuo  parin viikon reissuilukin tekee tuon tunteen, vaikkakin nuo viikot hurahtivat muka ihan huippu nopeasti... Kyllä 4 viikkoa lorvailua riittää mulle. Kalenteri onkin alkanut jo täyttymään menoista ja lasten harrastuksista ja ensi vuodesta on tulossa aika hektinen :) 
Ajattelin ensi viikon aikana siivoilla vaatekaapit ja keittiönkin kaappienkin sisällöt inventoida, niin on sitten mukava aloittaa arkitohinat. Silloin tuskin on aikaa mihinkään ylimääräiseen. 
Tällä hetkellä kuuluu murkun & kamujen dinds*dints* yläkerrasta ja ipanoiden * kato äiti tätä* trampalta. Joten ... moiks :)

Toivotaan että kuvailuun/bloggailuunkin jäisi aikaa ensi vuonnakin!

*Ei ole maksettu mainos* *mut joo, vois maksaa*

11 kommenttia

 1. Tosin kiva kuosi tuossa peitossa, sopii ihanasti tuohon lepotuoliin ja olohuoneenne värimaailmaan ❤️ Leppoisaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, mäki tykkään! Ja sopii rottinkisten juttujen kans kivasti :)

   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua<3

   Poista
 2. Aivan ihana peitto ja tyyny.

  VastaaPoista
 3. Kiva peittolöytö ja edullinen :)
  Kirpuilta kyllä löytyy tytöille niin hyviä vaatteita! Joka kierroksella jää jotain käteen. Pojalle ei oo löytyny aikoinaan juuri mitään muuta ku vauva-ajan vaatteita joten kiva kuulla että tytöille löytyy vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ilman jos vertaa toho edelliseen peittoon minkä ostin :P Mut se olikin pakko saada... Voi, tytöille löytyy vielä pitkään! Ja erikoisia vaatteeita, nytkin ihana farkkuliivi valkoisella pitsireunalla, oi <3 Poitsulle ei löydy enää hyviä vaatteita/ei kelpaa.

   Poista
 4. Kivan peiton oot löytänyt!
  Meillä 3. - ja 5-luokkalaiset ovat ihan tyytyväisiä että heidän ysin aamut osui samalle päivälle niin ei tarvii yksin olla aamulla kotona, mutta koulumatkat kulkevat kyllä omien kavereiden kanssa. Äiti ei todellakaan kelpaa saatille - paitsi autolla saisi kuulemma hakea sadepäivinä! :D
  Mullakin on fiilis että lomien jälkeen on ihan mukava palata taas arkeen, elämä soljuu selkeällä rytmillä - vaikka hektisellä sellaisella täälläkin! :D
  Mukavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuo aamut menee aikalailla ristiin, on siinä vanhemmillekin muistettavaa kumman lähettää mihinkin kellonaikaan. Aina on pakko tarkistaa lukkarista :P Mun todellinen arki alkaa maanantaina, kun palaan töihin, mutta jotenkin hullusti ootan jo sitä... Hektistä on juu :D

   Kivaa loppuviikkoa:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. On se ja hinta siinä ihan huippu :P

   Poista
 6. Tv- huoneeseen olenkin etsiskellyt peittoa jo pidempään. Nyt tiedän, mihin töiden jälkeen kurvaan!
  Mukavaa viikonloppua täältä Oulusta!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)