Sisustusliike DREAMS

Sain tosi kivan yhteydenoton Sisustusliike Dreamsin Jessicalta. Tämän liikkeen kanssa olen ennenkin tehnyt onnistuneesti yhteistyötä ja ilahduin päästessäni selailemaan nettipuodin valikoimaa. 

Dreamsin kivijalkamyymälä sijaitsee Kouvolassa osoitteessa Kouvolankatu 10 ja Ensisijaiset tuotemerkit ovat Riviera Maison,  Pappelina, SIA, Lene Berre, Lyhtytalo, Bukowski, Svanefors ja lisää voit käydä kurkkimassa TÄÄLTÄ. 
Tuotekatekoriat löytyvät parhaiten TÄÄLTÄ ja pääset helposti selailemaan valikoimassa olevia tuotteitteita.  Poistoissa on aikas paljon kaikkee kivaa...Itse selailin noita sivuja ees ja taas, mutta lopulta päädyin tekstilautasiin, jotka
 ovat Riviera Maisonin mallistoa, sekä saman valmistajan keittiöpyyhkeeseen.  Joku noissa tekstillisissä lautasissa vaan iskee edelleen ja taidanpa tarvita toisenkin tuollaisen setin... Keittiöpyyhe nyt vaan oli niin kiva, että se oli pakko saada. Taidan surauttaa tuosta tyynynpäällisen keittiöön!Jokaisessa lautasessa on eri teksti ja muutenkin ne on tosi ihanat. Kyllä tuo RM vaan osaa miellyttää meitä faneja! 


Huomasitteko, että uutena tuotemerkkinä Dreamsin valikoimissa on Nicholas VaheMeille kotiutui tämä yli-ihana öljypullo, jota oon monessa paikassa vain ihaillut. Ajattelin, etten ikinä tuota tule saamaan keittiööni. Täällä se nyt ON!!! Tuohon pulloon kannattaa ostaa myös kätevä kaatonokka helpottamaan käyttöä. Mausteet tältä merkiltä onkin meillä jokapäiväisessä käytössä.


Käyhän myös tykkäämässä Dreamsin Fb-sivuista.


*sponsored by Sisustusliike Dreams*

6 kommenttia

 1. Noi lautaset on kyllä niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! 4 kpl vaan liian vähän, joten lisää on hommattava :P

   Poista
 2. Ihanat noi lautaset ja just mukavat tekstit <3 Kivaa tuo yhteistyö varmasti teille molemmille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 Mä en suostukaan muihin kuin kivoihin yhteistöihin ;)

   Poista
 3. Oi mitä kivoja juttuja. Täytyypä laittaa tilausta, eihän sinne olis jotain kivaa alekoodia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä <3 Valitettavasti tähän ei kuulunut koodia, mutta saa laittaa arvonnan pystyyn, kunhan ehdin :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)