Mökkituliaset kotiin


Viikko Porin mökillä hurahti ihan älyttömän nopeasti! Me siis vuokrattiin yksityiseltä sieltä mökki, Yyterin santojen lähistöltä. Ilmat suosivat ja lapset pääsivät uimaan lähes joka päivä. Yks ilta tihkutti hetken vettä ja silloin suuntasimme Puuvillaan, paikalliseen ostoskeskukseen. Lapset pääsivät kauan himoitsemaansa hoploppiin ja miehen kanssa vuorotellen kierreltiin muutama liike siellä. Vahti kun piti olla koko ajan lapsilla tuossa paikassa. Ostin lähinnä kouluvaatteita lapsille ja alet oli jossain välillä jopa -70% Omakin vaatekaappi sai taas täytettä, vaikka justhan mä hussasin Prahassa... 


Tähtityynyjä oon suunnitellut ompelevani ihan itse, mutta koska mun taidot tuolla koneella on aika rajalliset, ei 10e kappalehinta noista tyynyistä tuntunut missään.
Oikeastaan joka päivä tehtiin retki rannalle ja iltaisin keskustaan jonnekin. Iltaisin lämmitettiin myös sauna ja hiki otettiin saunan lämmetessä lasten kanssa pelatuista sulkapallomatseista. Loppuviikosta ajeltiin Ulvilaan ja siellä poikkesin ihanassa pikkuliikkeessä, VillaSallassa. Siellä oli kaikki tuotteet -50% ja kotiutin meille mm. pari kantta greengaten kuppeihin, koristetyynyn, House Doctorin peltipurkkisäilytyskipot ja roikkuvan härpäkkeen kattoon. Se härpäke odottelee tuossa vielä asennusinspiraatiota, mutta eiköhän sillekin paikka löydy!


Porissa sijaitsevassa mm. Riviera Maisonia myyvässä liikkeessä (DECONELLA) kävin jopa kaksi kertaa. Toisella kertaa vain ihailemassa ja poistuin tyhjin käsin, mutta ekalla kertaa ostin nuo keraamiset säilytysrasiat, servettejä sekä toisessa kuvassa näkyvän isomman Stanford Hurricanen.Kaikki muut näissä kuvissa olevat sisustus- ja keittiöjuttuostokset olivatkin ihan puoleen hintaan. Eli pakko kotiuttaa! Sekä mökillä nuo pääsivät heti käyttöönkin. Mehua tein valmiiksi isoihin numeropulloihin jääkaappiin, kivinen juustotarjotin toimi pannunalustana ja kahvia säilöin myös uudessa purnukassa.


Mökin oma leikkuualusta ällötti, joten kotiutin ihan uuden, pyöreän alustan muutamalla eurolla. Oli muutes aika mielenkiintoista pakkailla autoa kotimatkaa varten! Kyllä tuli ikävä tila-autoa, joka me vaihdettiin keväällä pois ja tilalle tuli pelkkä farmari. Eihän tänne mahdu mitään! VAi missä se vika on...? Pakko myöntää, että välillä kävi vähän tuota miestä sääliksi, kun se yritti kaikkia pussukoita tuonkea auton perälle. Kertakaikkiaan hieno viikko ja nyt on mökkipyykkikin selätettynä. Aloin tänään pesemään sohvien päällisiä ja vähän järkkäilemään olkkariakin. Kaikki tuo on nyt vielä kesken, joten siitä syystä pikaiset räpsyt tässä postissa. Huomenna alkaa muutes lasten koulutiet täällä, joten reppujen pakkailuakin on illalla tiedossa!

Moikka ja kuullaan taas pian!