Keittiössä!Tänään, sateisena sunnuntaina matkailtiin kummityttömme Veeran 8-vuotis synttäreille Virroille. Voi miten paljon nuo lapset kasvavatkaan pienessä ajassa, vaikka justhan me nähtiin keväällä! Pieni Ville poikakin oli ihan isoa poikaa jo siellä.  On tosi harmi, että tämä välimatka ja arjen kiireet rajoittavat kyläilyjä, mutta aina me pidetään kiinni kaikista juhlapäivistä. Onneks on myös tekstarit ja kuvaviestit/videot :)


Tämä päivä siis vierähti osittain asfaltilla ja osittain herkutellen kaffipöydässä! Takaraivossa tykytti koko ajan tosiasia, ettei me  olla pakattu YHTÄÄN mitään meidän reissua varten, joka starttaa huomenna. Toisaalta, meidän tarkoitus on lähteä Prahaan lähes tyhjin matkalaukuin ja tuoda sieltä kotiinpäin sitten juttuja. No arvatkaa ny onnistunko siinä...Illalla kotiuduttuamme alkoi varsinainen pakkaus sitten. Nyt on meille pakattuna noi lentolaukut vaatteilla yms ja ne sujahtavat kivasti isojen matkalaukkujen sisään koneen ruumaan. En tosin vieläkään ole varma, onko mulla kaikkee matkassa mitä tarvin... No, mä ostan sit sieltä. Tarkoitus on muutenkin tuoda vaatteita (lapsille ainakin) paikan päältä, ja siksikin lähdetään tyhjin laukuin matkaan. Valehtelisin, jos sanoisin etten itselle mitään ostele :P Tällä reissulla ei taida sisustusjutut kiinnostaa niinkään, mut eihän sitäkään voi etukäteen tietää... Me aiotaan nauttia nähtävyyksistä, syödä hyvin ja kierrellä rauhassa kahden kaupoja. Välillä voidaan pysähtyä kaljalle (mies, itse en juo)/ ehkä pari juon jotain, mut en kaljaa, YÖK/jätskille/limsalle/syömään.Talonvahti ja kukkien kastelija on hommattu, joten varkaiden on ihan turha meille vaivautua. No ja eipä täällä mitään vietävää olisikaan. Tai no jos noi mun tuunailut kiinnostaa, niin siitä vaan :D
Nyt viime hetken hepulit ja sit nukkuun! Otetaan about pikku kahden viikon paussi tähän bloggailuun :) Me lomaillaan nyt. Adios!

*edit jaa, tai no INSTAGRAM voipi päivittyä :)

14 kommenttia

 1. Kiitos! Oon nin täpinöissä ettei ees uni tuu :P

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja elämyksellistä lomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa lomasta ja toivotaan että siellä on paremmat kelit kuin täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautittiin ja lämpöä riitti 22-25 astetta <3 Just hyvä!

   Poista
 4. Ihanaa lomaa!
  Kaikkea ihanaa keittiössä, voih! Iski ihan himo laittaa liitutaulutarraa nyt just johonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Liitutaulutarra on paras!

   Poista
 5. Oikein ihanaa lomaa teille :))

  ps. ihanaa, kun kommentointi on taas sata kertaa helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli yksi syy muuttoon kyllä :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli aivan mahtava kaupunki, voin suositella!

   Poista
 7. Kaunis keittiö ❤️Ihanaa lomaa teille ❤️

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)