Viime viikonloppu vietettiin Kristiinankaupungissa, tarkemmin ottaen Härkmeren rannalla. Kaveripariskunta kutsui meidän rymysakin mökkeilemään upealle kesäpaikalleen ja onneksi pienen säätämisen jälkeen löydettiin yhteinen vapaa viikonloppu. Me päästiin koko perheen voimin lomailemaan jo vähän etukäteen, kesälomahan meillä alkaa vasta heinäkuussa muuten. Tosin Miro ei ollut mukana, vaan matkasi tällä välin Tallinnaan tätinsä & kavereiden kanssa :)


Oli kyllä todella mahtavaa päästä pois kotiympyröistä ja ne tekemättömät hommatkaan ei niin kolkuttele takaraivossa, kun ne eivät ole siinä silmien alla.  Tässä upeassa kesäpaikassahan me lomailtiin jo viime vuonna ja lapset ihastuivat todella paljon mäyräkoira Maunoon jo silloin. Tätä koiraa onkin ikävöity paljon! No, en kyllä ihmettele yhtään, todella leikkisä, vilkas ja viisas koissu onkin.
Vaikka meillä oli vain pari päivää aikaa mökkeillä, niin siltikin ehdittiin grillailla, rentoutua ja saunoakin. Lapset halusivat yöpyä samoin kuin viime kesänäkin, joten me yövyttiin erillisessä rakennuksessa, omissa kämpissä tytöt ja pojat erikseen. Neitosen kanssa samassa, joskin isossa sängyssä nukkuminen oli kyllä omanlaisensa haaste. Miten noin pieni ihminen voikin vaatia niin paljon tilaa? Potkua ja pierua tuli vuorotellen :) Onneksi unta riitti meillä molemmilla pitkään aamuun saakka ja itse en olekaan hetkeen nukkunut noin hyvin öitäni.

Meidän Jesse on kalamies. Mikäs siinä on heitellä virveliä mereen vaikkei saalista tulisikaan. Miettiä niitä omia juttuja. Kalastuksessa taitaa muutenkin olla joku sellainen taika, mitä en itse ymmärrä ollenkaan. Miehet kävivät myös veneellä merellä pariinkin kertaan kokeilemassa onnea, mutta ilman saalista tällä kertaa.Säät suosivat meitä onneksi edes sen verran, ettei tarvinnut sadetta pidellä. Mutta sehän riittää, vaikkakin helteellä ois ollut ihan kiva ottaa arskaa nurtsilla ja ehkäpä uskaltautua uimaankin. Tai no en tiedä tuosta uimisesta... Illalla saunottiin ja yksi hurjapää tyttönen kävikin uimassa! Hyi olkoon, miten kylmää vesi oli koittaa vain kädelläkin ja tuo neito kastoi itsensä ja polski menemään!
Illasta tuli muutenkin todella upea, tuuli laantui ja vaikka uni painoi jo silmiä, kaivoin kamerani esille. Jesse halusi vielä kalastella ja nappasin siitäkin kuvia. Ihan syksyiseltä näyttää ilta-auringossa otettu kuva. Valtavan upea paikka ja oon kyllä niin kade kavereille, kumpa meilläkin olisi tällainen upea rentoutumispaikka :) 

Sunnuntaina olikin aika pakkailla kamoja ja leikkiä viimeisiä leikkejä Maunon kanssa. Lempparijuttu oli tuo frisbee, jota heiteltiin toisillemme ja useinpa Mauno sen nappasi välistä eikä meinannut irrottaa otettaan :)


Kotimatka kun alkoi, ei kulunut montaakaan kilometriä, kun jo takapenkiltä kuului miten on Maunoa ikävä jo ja meillekin pitäisi saada oma koira...
Nyt alan juhannussiivoilemaan, pyh ehkä vähän pintapuolisesti :)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3