uuttakotiin.fi

Sain mukavan yhteydenoton Heliltä, uuttakotiin.fi nettikaupasta. Tuo liike olikin itselleni jo tuttu, mutta onkos teille? Todella laaja valikoima niin suurempia kalusteita, esimerkiksi kaappejaihania vitriinejä,  ruokapöytiä ja -ryhmiä sekä sohvia Löytyy tietenkin myöspienhuonekaluja sekä tekstiilejä. Itseäni ilahdutti erityisesti kierätyshuonekalut. Ja paaaljon muitakin ihanuuksia! Kannattaa käydä selailemassa nettisivuja.


Tämän yhteydenoton myötä, yksi mun pitkäaikainen haave toteutui. Olen jo pitkään ihastellut lepakkotuolia ja ajatuksena olikin se hankkia jossain vaiheessa olkkariin valkoisena, kankaisena versiona.  Tuo nahkainen tuoli on jäänyt haaveeksi vain hintansa vuoksi, mutta nyt se kuulkaa täällä olkkarissa! Siis se on ihan mielettömän ihana, ja niin hyvä istuakin. Ajan myötä nahka varmasti kuluu ja pehmeneekin haluamallani tavalla.
Valitsin meidän tuolin väriksi mustan, koska se sopii olkkariin parhaiten, mun jatkuvista värikriiseistä huolimatta. Uuttakotiin-liikkeestäon kuitenkin saatavana tätä samaa tuolia myös ruskealla nahalla, joka sekin näyttää kyllä aikas upealta!Tuolin toimitus oli ihan supernopea, osittain varmasti siksi koska mustana tuolia löytyi jo varastosta, mutta tuskinpa muutkaan toimitukset venyvät sen kummemmin. Tämä ihanuus kotiutui siis alle viikossa meille! Yhteydenpito liikeeseen (Heliin) oli myös sujuvaa ja todella nopeaa. Mun ei tarvinnut vastauksia odotella, vaan jo saman päivän aikana sähköposteihini ja hölmöihin kysymyksiini vastattiin. 

Tuolin kasaus olikin sitten asia erikseen :) Hain paketin ennen töihin lähtöäni ja laitoin miehelle viestiä, jos hän viitsisi kotona ollessaan kasata sen valmiiksi illalla. Ei voi olla niin vaikeeta ohjeista tehdä?
Mies raukka oli ollut ihan jalat ja kädet solmussa noiden kromisten jalkaosien kanssa ja yksi epätoivoinen viestikin mulle tuli töihin. Lopulta oli herra lukenut ohjeet, joissa kehotettiin kasaamaan tuoli kahdestaan! HAH! Niin miehet, ei voi lukea ohjeita ennenkuin tulee ongelmia...! No oli se saanut tuon rungon kasaan ja yhdessä mun kotiuduttua me pingotettiin tuo nahkapäällys putkien päälle ja oi että se on ihana<3 p="">


Tämän tuolin myötä KOKO meidän olkkarin järjestys pyörähti eilen uuteen uskoon. Laittelen lisää kuvia myöhemmin, mutta nyt tänä iltana ajattelin katsoa jonkin kivan sarjan tuossa tuolissa istuen. Siinä on oikeesti tosi hyvä istua. Niin hyvä, että meidän pikkuneiti on liikutellut tätä tuolia jopa toiseen huoneeseen, koska hän halusi istua siinä rauhassa pelaten kännykällä.  Tuo keveys ja ilmavuuskin on yksi tuolin hyviä puolia. En mä osaa kehua tämän enempiä, menkää ja ostakaa ittellenne, niin tiedätte:)


Nyt ipanoille iltapalaa ja itselle jotain herkkua ja töllön eteen tohon tuoliin! Kivaa viikkoa teille:)
*yhteistyössä UUTTAKOTIIN.FI *

1 kommentti

Kiitos viestistäsi :)