Roskissuojan DIY-versio part 2

Moikka!
Mites teidän vappuvapaat on sujuneet? Meillä on nämäkin vapaat menneet osittain ihan työnmerkeissä, mutta eilen saatiin jopa jotain aikaiseksi puutarhassakin. Sekä molemmilla pikkuisilla on ollut yövieraita vuoropäivinä. Vappupalloja on puhalleltu ja herkuteltu (kaupan simalla mm.) Vapputorin tungos jäi tänäkin vuonna kokematta ja mun ja miehenkin valkolakit varaston perukoille pölyyntymään. 
Huutelin joku aika sitten kuormalavojen perään omilla FB-sivuilla ja tunnin päästä siitä olikin haluamani lavat kotiinkuljetettuna pihaan. Suuri kiitos Sadulle :) Tarkoituksena oli siis laajentaa tuota viimekesänä tuunailemaani roskissuojaa ja 3 lavaa tarvitsin siihen puuhaan. Meille nimittäin tuli ihka oma lehdenkeräyspönttö kevättalvella ja siitähän se ajatus siten lähti.  Käykää ihmeessä kurkkimassa yläolevasta linkistä vähän kesäisempiä kuvia!


Niin, se on just toi kaamee vihreä. Olisi mun sisustussilmää miellyttänyt samanvärinen keräysastia kuin tuo normi roskiskin. Mutta kaikkeahan ei voi saada ja koska tämä lehdenkeräyspalvelu on tyhjennyksineen ihan ilmainen, niin en viitsi hirveästi valittaakaan. Näin n. kuukauden kokemuksella tuo lehdenkeräysjuttu on ollut tosi kätevä! Tuota mainospostia kun tuntuu tulevan ihan joka päivä postilootaan. Nkyään en edes jaksa kaikkea kantaa sisälle asti, vaan reitti menee postilaatikon kautta tuonne keräyspisteelle :)

Roskissuoja laajeni ihan reippaasti, koska halusin omat pöntöt lasille, metalille ja muovillekin. Niin ja käytetyille paristoille on täällä oma paikka myös. Todella paljon on kyllä helpottanut arkea, tuosta kun on kätevä nostaa täynnä oleva pönttö peräkonttiin ja viedä kaupan keräyspisteelle. Vai oiskohan saatavana jo joku palvelu, joka tyhjäisi lasit ja metallit kotipihasta :P


Yläkuvasta näkyy vähän miltä se näyttääpi lenkkeilijöiden silmään ja alakuva on naapurin pihasta otettuna takaapäin. Joku lukija halusikin kuvaa näin otettuna, joten ole hyvä :) Tuo risukko tuossa on syreeniä, joten sen puhjettua, ei tämä lautahökötys edes näy naapurille.


Nyt vielä hetkeksi ulos kukkapenkkihommiin ja sitten tuleekin kaveri kyläilemään. Mukavaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)