Öljytynnyreistä tuunattua


Pongasin viime viikolla FB kaverin päivityksen,  jossa hän halusi päästä eroon öljytynnyreistä. Hmm?! Ehkäpä keksin noille jotain ajattelin ja meille haettiin kaksi tynnyriä. Toisesta tuli valkoisilla tähdillä ja tekstillä oleva ja toiseen länttäsin vaan tekstitarran. 
Ihan ekaksi putsasin tynnyrit ja kaadettiin kondenssivesi pois sisältä. Rautaharjalla ja hiomapaperilla putsasin ruosteiset kannet tasaisiksi ja sitten vaan spreijailemaan. Valitsin väreiksi mustan ja valkoisen, sekä halusin mattapinnan, mutta kiiltävinäkin noi olisi varmasti olleet kivat.
Musta olikin huomattavasti helpompi väri, koska tuosta valkoisesta ei meinannut saada tasaisen peittävää sitten millään. Pelkästään valkoiseen meni 3 spraypurkkia! 
Mustan tynnyrin tekstit on tehty sabloonan avulla, paitsi nuo alimmat oli vedettävä vapaasti pensselillä. Onhan ne vähän sen näköisetkin, mutta itse olen tyytyväinen tuohonkin. Lopulliset sijoituspaikat on vielä vähän mietinnässä, ekana ajattelin nämä puutarhaan pöydiksi tai tasoiksi kukkasille. Tai ihan terasille laskutasoksi toinen... Mutta oisko erikoista kantaa toinen sisätiloihin? Yöpöydäksi? Tai eteinenkin kaipaisi laskutasoa... Hmm.Mä jään nyt miettimään! Tällä hetkellä ulkona on niin ärsyttävä keli, että tämä päivä laiskotellaan sisällä.
Psst! Ja kyllä, oon tietoinen kirjoitusvirheestä, minkä korjailin kuvienoton jälkeen. En jaksanut ottaa uusia kuvia postiin :)


1 kommentti

  1. Tosi ihania tynnyreitä. Meidän tontilla on yksi täysin ruosteinen ja tuskin alkuperäisessä muodossa ole tynnyri. Ois mahtavaa, jos siitä saisi tuunattua jotain tuollaista. Ehdottomasti musta olisi sopiva väri, koska sen saa helpommin oikean väriseksi. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)