LavahyllyDIY keittiöön

Moikka!
Siis arvatkaa, roskiskatoksen sivutuotantona syntyi pari hyllyä yhdestä kuormalavasta. Pyysin miestä sahaamaan lavasta nuo päädyt irti ja niistä suunnittelin hyllyköt, jotka oli kyllä alunperin tarkoitus sijoittaa kodariin. Okei, olisin kyllä itsekin osannut sahata ne parit laudat poikki käsisahalla, mutta on oikein mukava antaa miehellekin jotain puuhaa välillä ;)Hetken mielijohteesta kokeilin näitä hyllyköitä ekana kuitenkin keittiöön ja tykkään! On tosi kivaa, kun meillä ei tämä sisustelu ole ollenkaan niin vakavaa, vaan voi helposti kokeilla kaikkia hullujakin ideoita. Nopeastihan nuo tuosta saa pilkottua kyllästyessään vaikka polttopuiksi ja ehkä vuoden päästä katselenkin näitä kuvia ja mietin mitä ihmettä ajattelinkaan tuodessani kuormalavan palasia keittiöön. Moni varmaan ajattelee näin jo nyt siellä ruudun takana, mutta just nyt en piittaa :D
Ihan sellaisinaan ei nämä hyllyt kuitenkaan kelvanneet, vaan näytin niille hiekkapaperia ja värillistä öljyä. Koska jouduin taas kaivelemaan maalivarastojani, enkä suostunut ostamaan mitään uutta tätäkään tuunailua varten, jouduin laimentamaan tuota öljyä tärpätillä että se riittäisi. Ja hyvä niin, nimittäin aika tummaksi meni laimennuksesta huolimatta, vaikka aika paljonkin tärpättiä lorautin sekaan.


Eilen illalla koko keittiö tuoksahti hieman maalilta, koska en malttanut olla kokeilematta jo samana päivänä hyllyjä keittiöön. Tosi kiva on nyt tuohon laitella juttuja esille (mulla niitä juttuja piisaa) ja pelkästään koristeena ei nuo kupitkaan ole tuossa. Niinkuin ei mitkään muutkaan jutut tuossa. Mukavasti jäi tilaa pöytätasollekin vielä kokkailuun ja ehkäpä vaihtelen tuonne hyllylle jotain maustepurkkeja kädenulottuville.


Lavojen välit on kuin tehtyjä GreenGaten mukeille! Hitsi jos ois tilaa, tekisin kookkaamman hyllykön kaikille mukeille... Hmm?!
Kuvia oli tosi vaikea ottaa ikkunanvaloa vasten, mutta koittakaa kestää. Valokuvaus kun ei muutenkaan kuulu mun suurimpiin intohimoihin, niin...

Enää huominen töitä ja sitten saakin relata hetken. Meille taisi tulla yllärireissukin etelä-suomeen viikonlopulle, aika kivaa! Pitääkin vähäsen googletella joitain liikkeitä missä haluaisin käydä Turun seudulla. Vinkkejä saa mieluusti laitella mulle, missähän mun kannattaisi poiketa?
Nyt äkkii iltapalahommiin ja lätkää jännäämään :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)