Kukkatuoli + etupihaa

Ostin joskus aikoinaan muutamalla eurolla tuolin spr:n kirpulta ja maalailin sen mustaksi. Tosi kiva tuoli palveli aikansa keittiössä pöydän ääressä, mutta kovan käytön vuoksi siitä rottinkinen istuinosa meni säpäleiksi kokonaan. Kiikutin tuolin sitten varastoon odottelemaan kaatiskuorman tekoa. 


Onneksi tuota kuormaa ei vielä olla ehditty tehdä, eli varaston siivoilu saa vielä odotella aurinkoisempia päiviä... Sain idean tuolille kukkien kannatteluun, en tiedä onko ihan hölmö ja naurettava, mutta mä kyllä tykkään!


Tarvitset siis istuinosaltaan risan tuolin ja koolin eli muovisen vadin. Porailin reikiä tuonne vadin pohjaan, niin sade- ja ylimääräinen kasteluvesi pääsee valumaan pois, eikä kukkien juuret siten mätäne. Suhautin mustalla spray-maalilla koko jutun vielä mustaksi. Aika mukava tausta onkin tuo musta vaaleanpunaisille kukille! Tykkään  kyllä tuosta lopputuloksesta ja sijoittelinkin sen ihan etupihalle muidenkin nähtäville. Naureskelkoot ohikulkijat hölmön tuunauksille :D


Istutin tuohon kooliin ahkeraliisaa ja muratintaimenkin. Toivon mukaan tuo Liisa alkaa istutusjärkytyksensä jälkeen kukkimaan ihan hurjasti!
Kiva puutarhapäivä oli muutenkin sunnuntaina, sain aikaan paljon kaikkea pientä, vaikkakaan ei niin näkyvää. Istutin jopa vihdoin herneetkin! (olinkohan jo myöhässä?) No, kaippa nekin sieltä aikanaan kasvaa!


Tänään otin töiden jälkeen pienet päikkärit ja piristyin niin paljon, että jaksoin raahautua puutarhaan taas illaksi. Aika kivan lempeä ilma, vaikka aurinko ei paistellutkaan. Kaivelin varastoituna olleen suihkulähdekaivon esiin ja laitoin sen vaihteeksi etupihalle. Tuosta jutusta lähtee niin kova lorina, että ihan varmasti ohikulkevat lenkkeilijät saavat pissahädän! Ymmärrätte siis varmaan, miksi en halunnut tuota asentaa enää takaterassin istuskelualueelle :)Nappasin loppuun vielä kuvan meidän kodista. En muista onko täällä ikinä edes sellaista ollutkaan, mutta tällainen tavallinen  (rakas) puutalo on tämän blogin tapahtumapaikkana.

Mukavaa ja touhukasta viikkoa sinne teille! Eiköhän se kesä sieltä tule pian ja ainaski on vipa kouluviikko menossa, JEE!!! ;)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)