Jotain uutta sohvalle

Moikka!
Olipa ihana aamu tänään pitkästä aikaa, sain nukkua univelkoja pois kun tyttö kuorsasi myöhälle kymppiin asti. Pikkujäbä lähti eilen illalla kamulle yökyläilemään ja siellä pojat varmasti valvoskeli tosi myöhälle. Laiska lauantai, etten sanoisi, mutta näitäkin pitää välillä olla! Huomenna on kolmas kattaus Sinin synttäreille ja nyt leivoskelin gluteenitonta ja maidotonta tarjottavaa. Kaupassa käydessäni kiitin hiljaa mielessäni, ettei meillä kenelläkään ole minkäänmoista allergiaa.  Uuden jutun ostin sohvalle eilen, kun odottelin tyttöä eilen taidekoulusta kotiin. Ihan on kuulkaa Capere-merkkinen. Nevahööd. FROTEEFYYHE ja clas ohlsonilta. Tosi kiva ja mieluinen kuosi, merkistä viis ja tuosta käyttötarkoituksestakin... Taidan hakea toisenkin, kun hintakin oli jotain 9e. 

Samaisesta paikasta kotiutin uuden kylmälaukun. Tykkään raidoista niin vaatteissa kuin missä tahansa muussakin. Nicholas Vahen kylmälaukku on kulutettu loppuun talven aikana ja aika heppoinen se olikin. Kuljetan töissä omia eväitä aina välillä ja ne mahtuvat tosi kivasti tuon kokoiseen laukkuun. Tämä kylmälaukku tuntuu tykyltä tapaukselta ja toivottavasti kestääkin vähän pidempään kuin tuo edellinen, vaikka en tästäkään köyhtynyt alle kymppiä enempää. 

Synttäritarjottaviksi tein huomiselle mm. glut/maidontonta suolaista piirakkaa sekä jäätelökakku on samaa dieettiä. Lapsia ajatellen värkkäsin vielä riisisuklaanamuja, jotka oli ihan hitti kamusynttäreillä. Pöytään tulee vielä pikkuisia piirakoita sun muuta pientä, mutta tuosta jäätelökakusta voisin teillekin laitella lisää. En nimittäin päässyt edes maistelemaan edellistä kaverisynttäreillä ollutta kakkua, vaan se oli tuhottu aika nopeasti... Toki niitä vieraitakin oli loppujen lopuksi aika paljon, mutta ois se mukava ollut itsekin sitä maistaa...Ja niinkus yläkuvasta näkyy, ei ne jutut meilläkään ole aina niin just. Yritin muka lavastaa ja raivata kamoja ennen kuvanottoa, mutta näköjään jotain unohtui. Olkkarinpöytä oli ihan pakko rajata kuvasta pois, koska, no...
Nyt parturoin pari päätä ja sitten saunan lämpöön,
Kivaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)