Jalkopääpääty sänkyyn...!!!

Mun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla tätä Ikean 8-lokerohyllyä sängyn jalkopäätyyn ja nyt sain siihen oivan tilaisuuden, kun tätä yläkertaa on muutenkin muokkailtu aulaan muuttaneen uuden telkun myötä. On se kumma, miten yksi pieni juttu saa ihan mahdottoman lumipalloilmiön aikaan ja niin, myös sen sotkun. Moneen huoneeseen! Ihan jokapaikkaan!
 Musta tuntuu, että meidän sänky on ollut iankaiken samassa paikassa tuon vinokaton alla. Nyt halusin sen kesäksi kääntää tuohon ikkunaseinälle, ettei aurinko paistele suoraan silmään aamuisin. Tosin helpoin tapa ois kai ollut hakea kaupasta pimennysverhot, mut... Nytpäs ei kulunut tähän muutokseen euroakaan!


 Sama kuormalavoista tehty pääty pysyy matkassa edelleen ja tuunattuna tietty vieläkin. Tykkään ainavaan tuosta puujäljitelmä- kankaasta siinä, joten olkoot nyt vielä. Vaikkakin helppo on vaihtaa sekin kun sopiva kuosi tulee vastaan. Rehasin lokerohyllyn tytön huoneesta tänne makkariin ja kiitin mielessäni alla olevista pyöristä, jotka pakotin miehen asentamaan sinne aikoinaan. Mietitään sitä tytsin roinansäilytysongelmaa vaikka huomenna...


Hyllyyn majoittautui aika paljon nyt RM-juttuja, koska oikein alakerrasta ei niille tällä hetkellä löydy sopivaa paikkaa. Kamoja tuossa tasolla pitää vielä vaihdella, mutta nyt kuvanottohetkellä ne on nyt näin. Sekä myrskylyhdyt, jotka roikkuvat katosta, joudun poistamaan ja vien ne vaikkapa terassille kesäksi. 
Jo ensimmäisen muutoksen jälkeisen yön jälkeen mies totesi saaneensa todella hyvät yöunet ja ihmetteli miten sänkykin oli selälle muka parempi. Samaten Jesse ihastui iltasatua luettaessa ja halusi tehdä vaihtarit nukkumisjärjestelyiden kanssa. Pakko myöntää mutta, kyllä minäkin olen nukkunut paljon paremmin ja herännyt virkeänä. Voiko tuo korkea jalkopää tehdä sen turvallisuuden tunnun vai mikä juttu tämä nyt on? Fengsui? Aiheeseen kun en ole yhtään perehtynyt, enkä siten siitä mitään tiedäkään... Mutta ihan selvä muutos on nyt tullut ja kaikki kamat ovat pysyneet samoina muuten.Mut arvatkaas mikä myös on ihan luxusta tämän järkän kanssa? Se on kuulkaa ihan sama ootko ehtinyt/jaksanut pedata sängyn aamulla, se ei näy vieraileville lapsosille, jotka ramppaavat tuosta päivittäin ohitse tai pelailevat aulassa :) 


Tänään vietetään kivaa kotipäivää pitkästä aikaa ja tehdään viikolla kertyneitä rästihommia pois. Koristetakan peilistä näkyykin imurinletku, joten nyt sen varteen kiinni ja paikat putsiin :)
Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3