Herkkusieniä & vapaat alkoivat!


Sain tälle päivälle palkallisen vapaapäivän ja aika luxukselta se onkin tuntunut! Pikkujäbällä oli yökamu viime yönä ja heräilin aamusella heidän kanssaan samaan aikaan. Kello taisi kuitenkin olla jo lähes 10 kun noustiin aamupalalle! Pikkuneidin herättyä vielä vähän myöhemmin, lähdimme käymään ruokakaupoilla ja suunnattiin vain pikkumarkettiin väkimäärän pelossa.


Myöhemmin iltapäivällä valmisteltiin pikkupoitsun kanssa hänen herkkujaan, eli täytettyjä herkkusieniä. Pesin jättisienet ensin hyvin ja sen jälkeen leikkasin kannat pois. Pilkoin ne kannat sekä sipulin myös, pieneksi hakkeeksi ja sekoittelin ruohosipulituorejuuston kanssa sekaisin. Lisäsin vielä mausteita+öljyä sekä pilkottua paprikaa sekaan. Annoin poitsun tehtäväksi täytellä sienet ja lopuksi käärin pekoninsiivut sienien ympärille. Sittenpä ne onkin valmiit grilliin!


Grillissä valmistui myös kasviksia juustolla sekä kanaa ja Wilhelm-makkaraa. Ruokaa tuli taas tehtyä ihan yli omien tarpeiden, joten "pakotin" myös murkun kamunsa kanssa pöytää tyhjäämään.


Nyt menen vielä tuonne puutarhaan tekemään kierroksen ja laitan saunan lämpeemään. Mukava tunne, kun on monta vapaapäivää edessä vielä, satoi tai paistoi!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)