Erilainen kukka-amppeli

Moikka pitkästä aikaa!
Aika tuntuu hurahtavan nyt pihapuuhissa aina säiden salliessa ja vaikka tuntuukin etten sielläkään saa oikein mitään näkyvää aikaiseksi, niin pikkuhiljaa valmistuu kaikki kuitenkin. No okei, valmiiksihan tuo ei tule koskaan ja ihan hyvä niin... Kukkapenkkejä oon siivoillut talven jäljiltä ja haravointi on nyt suoritettu loppuun. (Kuka jätti syksyllä kaiken kevääseen?) Kauheasti paljastui sammalta nurtsilta ja hainkin sammalsyöppöä ja myrkytin koko roskan. Katotaan kumpi meistä voittaakaan tämän taiston... Etenkin tuo kohta, missä trampoliini on sijainnut, oli ihan sammalessa! Muu nurtsi on ihan ok.


Askartelin tällaisen omalaatuisen amppelin ja nyt se roikkuu tuossa keittiönikkunalla. Tuonne voi pudotella sitten kesällä puutarhasta poimittuja kukkasia, mikäli tuolla tänä kesänä nyt mikään enää kukkii...
Ehdin kiertää muutaman kirpparin viikolla ja SPR:stä tarttui mukaan kivoja juttuja tosi edukkaasti! Kuva ostoksista onkin FB:n puolella. Nämä tähdet kustansivat 30snt kappale ja ajattelin ne verhojen painoiksi puutarhan paviljonkiin. RM-rottinkinen alusta (10e) pääsi mukaan shoppiksesta. Aikoinaan omistin näitä 4 kpl, mutta käyttöä niille ei tullut juuri ollenkaan, joten laitoin kiertoon. Settinä ne oli helppo myydä eteenpäin. Tätä yhtä voin kyllä helposti käyttää vaikka olkkarinpöydällä alustana jollekin.

Texmex-kirja kotiutui 2e ja koska me aikuiset ainakin tykätään meksikolaisesta ruoasta, aion jo viikonloppuna kokata jotain herkkua tästä. Hyvähän on tuollainenkin kirja olla keittiön hyllyssä :)Tämmöinen pikaposti nyt tällä kertaa ja näitä pikajuttuja on varmasti jatkossakin odotettavissa. Jotenkin tuo aika on nyt paljon tärkeämpää sijoitella muualle kuin nettiin :)

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3