Desenio.fi (+aula)

Sain mukavan yhteydenoton Annalta nettiliikkeestä nimeltä Desenio.fi.   (Ja tehän jo tiedättekin, etten tee muita kuin itselle mieluisia yhteistyöposteja :) ) Tämä liike myy ihania julisteita ja innostuinkin valitsemaan meidän kotiin useamman sellaisen.  Näistä julisteista saa tehtyä näyttäviä kollaaseja seinälle ja mikäli oma pää lyö tyhjää ja haluat ideaa ja inspiraatiota, käyhän kurkkimassa valmiita kollaaseja. Mua harmittaa, ettei meillä ole tuota seinätilaa tauluille juuri ollenkaan, mutta onneksi sain kuitenkin ripoteltua valitsemani julisteet meidänkin kotiin.  Pikkuneiti ihastui samantien tuohon unisieppari julisteeseen ja todennäköisesti hänen huoneeseen tuo taulu jossain vaiheessa päätyykin.


Totta puhuen iski ihan kauhea valinnan vaikeus selatessani läpi julisteita. Olen kuitenkin nyt tyytyväinen valintoihini ja aion vaihdella noita tauluja keskenään eri huoneisiin. Sulkajuliste päätyi alkuperäisten suunnitelmien vastaisesti olkkariin ja jotenkin tuo taulu raikastikin ihan koko olohuoneen. Tämän taulun olin ajatelut makkariin unisiepparin kaveriksi, joten ehkä se nähdään siellä jossain vaiheessa vielä.


Timanttijulisteen sijoitin olohuoneen telkkarin vierelle, mutta tuskinpa sekään siihen lopullisesti jää! Meille nämä julisteet kotiutuivat 50 x 70 cm koossa, mutta kokoja on toki muitakin saatavilla. 

Sitten siirrytäänkin yläkerran aulaan, jossa on pieniä muutoksia tapahtunut muutenkin. Lähinnä tv-tason myötä, mutta siitä lisää joskus toiste :) Turhaa tilpehööriä olen yrittänyt karsia pois vähän selkeämmän sisustusilmeen toivossa ja ainakin nämä taulut tuovat sitä tänne yläkertaankin. Tosin torkkupeittojen tai tyynyjenkään määrästä en suostu tinkimään..


Yläkuvissa unisieppari-juliste, johon tyttö ihastui! Kai mun on se pakko käydä ruuvailemassa hänen seinällensä. Muutenkin mua ihastutti valikoimassa mustavalkoiset julisteet, esimerkiksi tuo siksak. Deseniosta saatavana on myös valokuvataidetta. Myönnetään, vähän on jo noi sisustusteksti-jutut menneet tylsiksi ja ainakin tarratekstejä on meidän kodista karsittu rankallakin kädellä. Mutta jostain syystä tämän taulun teksti kosketti niin paljon, että valitsin sen meille. Sijoituspaikkana tällä hetkellä aulan tv-taso. 

Tykkään todella paljon tästä mustavalkovoittoisesta sisustuksesta meillä nyt (ripauksella sitä tilpehööriä) tällä hetkellä. Ihan modernia kotia ei meille tule koskaan kuitenkaan, vaikka monilla niitä ihailenkin.


Sopivien kehyksien kanssa näihin julisteisiin meinasi iskeä paniikki! Meidän lähellä kun ei ole Ikeaa, josta olisi saanut halvalla sopivat kehykset. Huomasinkin ihan liian myöhään että myös Deseniomyy kehyksiä ja kuinka helppo olisikaan ollut klikata ne koriin samalla... No, mut pelasti paikallinen Tokmanni :) 
*yhteistyössä Desenio.fi*

2 kommenttia

 1. Vitsin kivoja kuvia ♥
  Osaat kyllä laitella näitä kaikkia niin ihanasti esille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eija <3 ja jee, tää on eka kommentti täällä bloggerin puolella ja toimii!!! En malta odottaa että pääsen tänne postailemaan:)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)