Uusi atk-pisteeni

Moikka!

Ihan ensiksi haluan kiittää kaikkia onnittelijoitani, niin blogin puolellla kuin live-elämässäkin. Eihän tämä nyt mikään niin iso juttu ollut, mukava tunnustus vaan ja kivasti antaa potkua sisusteluille jatkossakin. Tätä tekisin joka tapauksessa muutenkin.

No, olkkaripostauksessa jo väläyttelinkin pientä muutosta, minkä sain olkkarinnurkkaan aikaan viime viikolla jo. Tuosta nurkkauksesta lähti se pyörillä oleva nelilokeroinen hyllykkö muille maille (oikei siirtyi ehkä 7 metriä oikealle) ja tilalle raahasin makkarin sängynpäädyssä majailleen lasipöydän. Tuli paljon kevyemmän ja raikkaamman oloinen tuosta kulmasta nyt.
Eihän tämä meidän olkkari olisikaan, jos joka nurkassa ei olisi jonkunlaista kalustetta :)


Sain nyt itselleni ihan oman tietsikkapisteen ja voin kertoa, että tuossa on läppärikin jopa viihtynyt. Enää ei ole tullut niinkään helposti kannettua sitä keittiönpöydälle, missä on aina vaarana tuo kallis vekotin tuhota. Siis tiedättekö, kahvilla/mehulla/viinillä/vedellä, mitä näitä nyt on :D Mies on vallannut itselleen yläkerran aulassa sijaitsevan atk-pöydän ja tytön kosketinsoittimet on kannettu alakerran vierashuoneeseen, jossa sijaitsi miehen työpiste ennen. Joten oikein muuta paikkaa, kuin keittiö, ei mun koneelle taaskaan ollut. No hitto NYT on!


Tykkään tosi paljon tästä uudesta järkästä olkkarissa, näin meillä ei nämä kamat olekaan koskaan olleet. Siivouskin on jotenkin helpompaa ja imurilla pääsee vaivatta joka paikkaan. 
Himppasen pistää silmään tulla tv-tason hyllyssä olevat Riviera Maisonin cd-laatikot, nimittäin tuo väri niissä. Kaksi kellertävää olen rehannut Amsterdamin consept storesta vuosia sitten ja Suomesta on tuo valkoinen. Hm?? Laatu?! Tunnearvon vuoksi en kuitenkaan näitä halua (enkä saa!!!) myydä, joten riidelkööt värit keskenään. Ei tämä niin vakavaa ole :D


Uskomatonta, että nyt jo on pääsiäinen! Tosin meillä on tänäkin vuonna hotelli sellainen. Matkaan lähdetään perjantai aamuna varhain puoli seitsemän Tamperetta kohti. Tämän reissun pääasia ei ole ollenkaan shoppailu, vaan pikkujätkän kauden iso jääkiekon päättäjäisturnaus. Ehkä, mahdollisesti ja jos maltan, voin poiketa jossain sisustusliikkeissäkin.  Oishan siinä koko lauantai aikaa kirmailla joka paikkaan. Mutta ensisijaisesti haluan katsoa ja jännätä kaikki lapseni pelit <3 nbsp="">


Mutta Instagam ja blogin Fb päivittynee hölmöillä jutuilla, jos jännäämiseltä vaan suinkin ehdin :)

Mukavaa pitkää viikonloppua ja pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)