Laajempia kuvia olkkarista

Heippa! Onkos ollut mukavan pitkät vapaat?!
Meidän pääsiäinen kului hotellissa Tampereella pojan 2-päiväisessä jääkiekkoturnauksessa, mutta jäihän tässä nyt vähän aikaa kotonakin luuhata. Mitään en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi! Eilen iltapäivällä auringonpaiste houkutteli ulos puutarhaan, mutta tekemistä olis ollut vähän joka nurkassa, enkä jaksanut mihinkään tarttua väkisin. Kyllä nuo reissut vaan verottaa... Maalivahdin äitinä on tosi rankkaa olla katsomossa, vaikka tiedänkin, että kaikki pojat yrittävät varmasti parhaansa. Tyytyväisiä ollaan pelattuihin pelehin ja reppu täynnä uusia taitoja ja kokemuksia on varmasti joka pojalla. Yhden maalin marginaalilla mentiin suuntaan ja toiseenkin :) Pelit olivat siis tosi tiukkoja ja voittokin mahtui tähän viikonloppuun kyllä.


No, ennen reissua sain siivoiltua paikat suht hyviksi kotona ja nappailin muutamia laajempia kuvia olkkarista. Lupaan, että seuraavat postit tulee olemaan sit jo jotain muuta... Tämän uuden järkän myötä olohuoneessa on jotenkin enemmän tilaakin, mitä nyt ei kuvista kyllä oikein huomaa.

Huomatkaa muuten valkoinen jumppapallo, hah! Kuuluu olkkarin vakiokalusteisiin :) Aika vähäisellä käytöllä se on mulla ollut, mutta lapset usein siinä istuksivat pelatessaan pleikkaa tai muuten vaan pelleilevät.

Lätkäturnauksen jälkeen jäi aikaa poiketa pikaisesti Ikeassa, mutta eipä sieltä taaskaan oikein mitään kotiutettavaa löytynyt. Mukava siellä on kuitenkin aina käydä ihailemassa ja syömässä halvalla. Tuoksukynttilöitä ostin silläkin uhalla, että niitä polttaessa se tuoksu aiheuttaisi syöpää... Kaikkea sitä kuulee ja mikäpä nyt ei sitä aiheuttaisi...


Poitsu on tällä hetkellä miehen kanssa lätkäharkoissa, niissä ei pääsiäispyhistä ole tietoakaan ja tytöllä sekä murkulla on kamut yläkerrassa. Joten sain hetkeni ja rauhan istahtaa koneelle. Huomista työpäivää ja kiireistä ensi viikkoa on pakko alkaa kohta valmistelemaan, mutta aion siltikin pyörähtää pikaisesti blogeissa. Nopeasti nämäkin vapaat vilahti ohi!


Oon vähän ajatellut muutenkin tätä mun bloggaamista, monet lukemani blogit ovat muuttuneet niin ammattimaisiksi (no joo, ihailen) mutta itsestäni ajatus tuntuu vieraalta.  Eikä mulla olisi aikaakaan tai osaisinkokaan edes. Jotenkin haluaisin palata enemmän sinne alkuun, 3-4 vuoden taakse, mistä aloitinkin, kun oli vielä enemmän tavismeininkiä.
​Mitä mieltä te ootte? 
Näihin aatoksiin, mukavaa iltaa!
(meinasin laittaa sunnuntaita)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)