Keittiöjuttuja ja lötkö sunnuntai

Tänä aamuna ois saanut nukkua ihan miten pitkään vaan, mutta eipä mulla sitä unta riittänyt. Poika kotiutui yökyläilystä aamu ysiltä ja kaverin kanssa marssittiin olkkariin pelailemaan jotain Terrariaa pleikalta. Noi ipanat on kuin paita ja peppu! Mukavaa kun lapsilla on hyviä kavereita tässä naapurustossakin.
Päiväruoan kokkailun lomassa innostuin räpsimään muutaman kuvankin keittiöstä. Tuo heinz-paputölkki on tosi kiva yrteille, pitääkin ostaa lisää noita. Meillä neiti napsii persiljaa mennen tullen suuhunsa ja hyvä niin. Persilja kuulemma mm. puhdistaa elimistöä, sisältää A- ja C-vitamiineja, rautaa ja hivenaineita.


Lasipurkkien täyttöpäivä oli myös eilen. Vaihdoin kaikki valkoiset pastat ja riisit tummiin täysjyväisiin. Tiedän, että saan murinaa tästäkin asiasta lapsilta, mutta eiköhän ne pian totu tuohonkin muutokseen.

Tänään sanoin ainakin kaks kertaa ääneen, että haluaisin vaihtaa olkkarissa järkkää, mutta eipä hirveästi tullut kannatusta tai apujakaan. Mies karkas poitsun kanssa jäähallille peliin ja harkkoihin, murkku sulkeutui yläkertaan ja Sofia lähti kuntosalille ja sieltä kotiinsa. Pyh! Olkoot sitten :)


Kaikin puolin kiva päivä tänäänkin, mukavaa olla kotona vaan! Mutta siltikin, ensi viikonloppua odotellessa, me lähdetään kivan tyttöporukan kanssa mökkeilemään ja parantamaan maailma. Nämä irtiotot arjen pyörteistä on todella tervetulleita!
Mukavaa sunnuntai-iltaa teille ja naisille ihanaa naistenpäivää, ollaanhan muistettu olla hankalia, tänäänkin :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)