HuopaPalloMatto

Sain kivan yhteydenoton Emilialta, joka tutustutti mut ihan uudenlaisiin mattohin ja tekniikkaan millä ne valmistetaan. Innostuinkin heti ideasta! Huopapallomatto.comin matot valmistetaan Nepalissa, jossa käsityöläiset valmistavat matot Uuden-Seelannin 100% villasta, sekä värjäykseen on käytetty ainoastaan myrkyttömiä värejä. Matot ovat myös ei-allergisoivia, eivätkä sisällä AZO-värejä. Mattoja voi siten käyttää ihan turvallisesti myös lastenhuoneissa! Mähän nyt aloin heti suunnittelemaan vaaleanpuna-mustavalkoista mattoa Sinin huoneeseen, Ja pyöreänä tietty.
Mattojen valmistajina toimivat Nepalilaiset tienaavat 2-3 kertaa alueen keskitasoa enemmän, sekä yritys panostaa näiden taitavien käsityötaitelijoiden työoloihin. Mattojen valmistuksesta voit lukea lisääTÄÄLTÄ.

Huopallomatot huovitetaan ja punotaan käsin ja valikoimissa on valittavanasi yli 65 värisävyä. Voit siis suunnitella ihan uniikin, persoonallisen maton itsellesi helposti netissä! Valitset vain haluamasi värin/värit, koon ja muodon juuri sopivaksi tarvitsemaasi tilaan. Suunnittelu käy ihan helposti netissä, klikkaat vain itsesi tänne ja aloitat oman mattosi suunnittelun.
Huopapallomatto.comin sivuilta löydät toki myös valmiita mattoja pyöreänäja suorakaiteenmuotoisena


Itse haluaisin ihanan pyöreän pallomaton vessaan tai oiskohan ihan mahtavaa aamulla herättyään makkarissa laskea paljaat varpaat pehmeiden palleroisten päälle? Väreinä käyttäisin mustaa, valkoista ja harmaata... Oi vitsi siitä matosta tulisi upea!


Matojen toimitus on aina ilmainen jokaiseen maahan, sekä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun tietenkin. Räätälöidyissä matoissa voit valittaa tottakai ainoastaan laadusta, mutta varmasti osaat valita mieleisesi värit mattoon...
 Minä jään nyt ihailemaan tuota mahtavaa valmistusideaa, en uskalla edes ajatella miten monta työtuntia meneekään pienenkin maton valmistamiseen! 

*Yhteistyössä HuopaPalloMatto ja kuvien oikeudet myös heidän*
Aurinkoista torstaita, palaan ihan pian :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)