DIY-harkkotason paluu olkkariin

Moikka!
Pientä blogihiljaisuutta on menossa, mutta kotona on sentään tapahtunut paljonkin. Siis sisustuksessa pitkästä aikaa. En vain ole jaksanut/ehtinyt hirveästi kuvailla tai roikkua tietokoneellakaan. Uusi matto kotiutui jokunen viikko sitten Ellokselta ja on nimeltään Rachel. Kokoa matolla on hulppeat 200x290cm ja on just hyvä meidän olkkariin. Maton myötä pyörähti koko järkkä ympäri ja just silloin mies oli poitsun kanssa Saksassa kun olisin tarvinnut kantoapua. Onneksi pikkuveljeni asuu tuossa lähellä ja sain kalusteet haluamilleni paikoilleen. Niinku heti :)


Koska tv siirtyi ikkunoiden alle (joo, tiedän ei saisi olla siinä ja muutenkin ruma töllö!)niin tv-taso oli pakko miettiä uusiksi korkeuden vuoksi. Noh, mähän sitten rehasin tuon harkkotason takaisin terassilta. Viime kesän se oli kasattuna korkeaksi hyllyksi terden sohvaryhmän viereen. Oli muuten tosi kätevä siinäkin!
Ihan samanlaisena kuin viimeksi, en tasoa halunnut olkkariin vaan tummensin lautoja ja harkot suhautin sprayllä mustiksi. Pikkuisen pitäisi harkkojen maalailuja paikkailla, mut katotaan sitten vaikka joskus :)
Vanhempaa, parin vuoden takaista versiota tv-tasosta voit kurkata TÄÄLTÄ.


Johtoja aion teippailla tuonne taakse vielä nätimmin kunhan saan inspiraation ja tavaratkin vaihtuvat moneen kertaa varmasti hyllyillä ja tasollakin. Nappailin eilen laajempiakin kuvia olkkarista ja laittelen niitäkin pian postaukseen. Nyt seuraava käsittelyn kohde on tämä hyllynurkka. Tuo on ihan liian raskaan näköinen ja jotain muuta ajattelin tilalle. Eikun hommaan!


Huomenna pyörähdetään Pytinki-messuilla monen vuoden jälkeen. Sieltähän voi saada myös inspiraatiota kotiin, kuka tietää?! Sini vaan vaikuttaa aika nuhaiselta, hain tytön päivällä kamusynttäreiltä Touhutalosta ja ihan pää märkänä oli juostu ja pompittu siellä. Kivaa oli ollut! Toivottavasti tauti tokenee paremmaksi yön aikana.Nyt meen ajamaan pikkupojat pois olkkarin töllön edestä ja järkkäilemään tuon nurkkauksen uuteen uskoon. 

Mukavaa lauantai-iltaa koteihin :)
*sisältää mainoslinkin*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)