Arkijuttuja

Viikko oli taas tosi kiireinen ja olen kyllä ylpeä noista ipanoista, miten ne jaksavatkaan harrastaa noin innoissaan. Plus siihen kuskailujen yhteyteen yritän yhdistää vielä omat menot ja jutut :) Ja sitten sinä yhtenä päivänä viikolla, kun harrastusta tai muutakaan ei ole kummallakaan, niin poitsua pitää kuskailla toiselle puolen Seinäjokea kaverille kyläilemään illaksi. Mutta kuulkaa, torstaina ajoin autoni ihan talliin asti tietäen, ettei töiden jälkeen tarvis lähteä minnekään! Aika luxusta, kun joka päivä viikolla oon lähtenyt kotoa aamulla 6:30 ja kotiutunut noin 20:00. Joten on kai ihan ymmärrettävää, ettei sisustuksessa tai blogissakaan tapahdu nyt just mitään mullistavaa...
Tietsikkaa en ole todellakaan jaksanut viikolla avata ja nämä kuvat räppäsin nyt eilen ennen lähtöä tytsin taidekouluun. Tuo koulu kestää puoltoistatuntia ja sinä aikana ehdin kivasti hoitelemaan asioitani. Tai hitto, voishan ton ajan räpätä puhelinta parkkiksella... Nyt kävin postista hakemassa yhen paketin ja kiertelin Anttilan ja Lildlin sen jälkeen. Kirjastoon oli saapunut mun varaamat kirjat ja ne kipaisin mukaan myös.
Mies oli imuroinut makkarin ennen töitänsä ja itse asiassa koko yläkerran mun ollessa töissä. Innostuin kotiuduttuani vaihtamaan petivaatteet ja heitin pyykkiin myös koristetyynyjen päälliset. Laittelin vaihteeksi RM-tyynyt sängylle ja pellavalakanoihin on ihana sujahtaa saunan jälkeen. Sehän piti tietty lämmittää nyt myös! 


 Varaston kätköistä löytyi itse tuunailtu pullovalo ja toin sen nyt hetkeksi makkariin.
Nyt hakemaan tyttö kamusynttäreiltä kotiin ja pikkujäbä lähtee illalla yökyläilemään oman kamunsa luo. Eipä tänne sen kummempia kuulukaan, normiarkea vaan!

Mukavaa iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)