Turkoosi, kevään väri meillä


Joku tuossa turkoosissa viehättää ja aina keväisin. Tuo väri on hiipinyt meille jo useana keväänä, eikä tämäkään vuosi tee näköjään siinä poikkeusta. Väri on jotenkin raikas ja piristävä. Nyt tuo väri on otettu tänä vuonna myös RM:n mallistoon ja olenkin ihaillut kuvia uusista jutuista. (No kaikkee ei mun oo kyllä pakko saada, tyydyn ihailemaan muilla.)

En ookaan hetkeen oikein ehtinyt miettiä mitään sisustusjuttuja, mutta yhtenä päivänä viikolla poikkesin työmatkalla pikaisesti Minimanissa ja päätin kotiuttaa nämä kaksi kivaa sohvatyynyä. No haloo, kympin kappalehintaan kivat tyynyt joissa sisuskin mukana! Nämä tyynyt on totta puhuen kummitelleet mielessä jo ensinäkemältä, mutta en silloin pari kuukautta sitten vielä kuitenkaan malttanut niitä ostaa. Jospa se kevään väri ei tänä vuonna sitten oiskaan toi...? Musta on tullut aikamoinen "jaakaaja" noiden sisustushankintojen suhteen. En haluasi tehdä mitään turhia hankintoja kaappiin enää...
No, luojan kiitos, nyt oli pari tyynyä nyt siellä ainakin jäljellä, kun tämä sama väri-innostus taas nosti päätään :)
Kuvio tyynyissä miellyttää myös tosi paljon, sekä meidän olkkari raikastui samantien laiteltuani noi turkoosit jutut pakoilleen. Aamulla aikaisin ennen lasten heräilyä hipsin alakertaan ja kahvit juotuani aloin sisustelemaan. Pikkupoitsu laskeutui ekana alakertaan, eikä huomannut ollenkaan mitään uutta olkkarissa. Jäbä haki vaan kännynsä olkkarinpöydältä ja lompsi aamupalalalle keittiöön. Mutta kun unikeko tyttönen tuli alas, tuntia myöhemmin, niin eka lause oli: "Koskas tämä on täällä  tapahtunut?" Jes, pikkuinen sisustajanalkuhan ehkä siinä :)
Aloin siinä turkoosi huumassa kaivelemaan kaappeja ja aattelin, että eipäs meiltä nyt muuta taidakaan tuota väriä löytyä, mutta olipas vaan kynttilöitä tullut shoppailtua tuossakin värissä Ikeasta. Hah, mähän niin sanoin silloin, että tarvin näitäkin vielä joskus! Lähimpään Ikeaanhan on meiltä matkaa sellainen 200km, että ihan joka viikkoisia ei noi reissut meille ole. Hyvä jos kerran vuodessa ehditään sinne. Voisko se Iksu siis jo pikkuhiljaa avata ovensa jo tänne Seinäjoelle? Tai Vaasakin kyllä kävisi oikein hyvin!
Mahtavaa kun on viikonloppu ja saa rauhassa touhuilla taas kotona. Mielessä pyörii pitkästä aikaa järkänvaihto olkkarissa, vaikkakin tämä nykyinen taitaa olla meille se mieluisin ja käytännöllisin... Mut se vaihtelu piristäis kyllä.
​Niitä kotihommiakin on viikonvarrella kasaantunut läjäpäin, kun hirveästi en kotona ole ehtinyt olla. Murkkupoitsukin väitti tuossa mulle äsken, ettei sillä ole puhtaita vaatteita ja mua vähäsen nauratti. (okei, meinasin tikahtua) Ei kai niitä olekaan, jos ne likaiset lojuvat siellä kämpän lattialla :D _H-U-O-H_


​Nyt ruokakauppaan, suunnitelmissa ois tehdä jotain herkkuruokaa ja illaksi täytyy myös hommata jotain namia, me aiotaan NIIN pitää leffailta tänään.
Kivaa lauantaita :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)